2777
2789
عنوان

نمی‌دونم به همسر سابقم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 39 پست
میکنم باز میام می‌خوام ی چیز بگم جیگرش رو بسوزونم شاید یکم آروم شمسه ماهه جدا شدم ازش وقتی دیدمش ده ...

اره دیگه پشیمون شده 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

نه خر نبودی کار درستو میکردی اون خر بوده نفهمیده.اما دیگه نذار دوباره اذیتت کنه بندازش دور

فقط نمی‌دونم دقیقا چی بگم 

کوتاه بگم یا طولانی 

فقط بگم دیگه دوستت ندارم و راهم دیگه از تو جداست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا بلاکش میکنم چون شمارم کاریه باز با اکانت جدید میاد شماره عوض میکنم ازپیج کاریم ور میدارهخودمم ف ...

جوابش رو نده 

حتی سین هم نکن 

خیلی راحت

خودم هم حس میکنم دوستش داری وهنوز منتظری یه چیزی بشه برگردید به هم

انشالله هرچی خیره پیش بیاد 

خیلی خوب احساساتمو بیان کردی من با این که خیلی آدم خوش صحبتی هستم اما خیلی سخت میتونم راجع به احساسا ...

آره اگه دوسش نداری چرا نگی حتما بگو حتماااا 

با خودت و اون آدم رو راست باش یه بار برای همیشه جرعتشو پیدا کن و خیلی محترمانه همه حرفاتو توی ی پیام بگو و بلاک کن 

درضمن عزیزم ما که قرار نیست با بقیه رقابت کنیم که عقب بمونیم هرکدوم از ما مسیر متفاوتی داریم یادت نره که شما الان کلی کلی تجربه داری واسه مسیرای مختلف زندگی 

درکل همه ی ماها این حس عقب موندن از بقیه رو داریم توی هر شرایطی...

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

جوابش رو نده حتی سین هم نکن خیلی راحتخودم هم حس میکنم دوستش داری وهنوز منتظری یه چیزی بشه برگردید به ...

خودمم همین فکرو میکردم تا این که دیدمش و فهمیدم واقعا هیچ حسی دیگه بهش ندارم برام فقط عین یه مغازه داریه که ازش بارها خرید کردم و همو میشناسیم 

همین 

فقط نمی‌دونم دقیقا چی بگم کوتاه بگم یا طولانی فقط بگم دیگه دوستت ندارم و راهم دیگه از تو جداست؟

بگو نمیخامت همسر سابق منم خیلی اصرار کرد من اصلا نتونستم مثل قبل بشم گفتم نه

حامله شده بودم سقط شدن اونا هم خودشون فهمیدن که مامانشون جایی تو زندگی باباشون نداشت ... ترجیح دادن ...

اسنجاق ک میگن کار خدا بدون حکمت نیست

آره اگه دوسش نداری چرا نگی حتما بگو حتماااا با خودت و اون آدم رو راست باش یه بار برای همیشه جرعتشو پ ...

🥺خیلی حرفات آرومم کرد ‌.‌...

میگم 

دیگه دوستت ندارم 

بارها بهت فرصت جبران دادم اما هیچ کدوم از زخم هایی که به جسم و روحم زدی رو جبران نکردی 

تو رابطمونو با کارت اشتباه گرفتی و فقط به فکر سود و منفعت خودت بودی 

در صورتی که رابطه جای چرتکه انداختن نیست ! 

تو همه کاری برای همه کسی بلد بودی 

اما من ،هیچ وقت، انتخاب تو برای عشق ورزیدن،محبت،توجه و هدیه گرفتن نبودم 

راهم از تو جداست و امیدوارم هرگز حتی اتفاقی تو راه دیگه ای نبینمت 

اره .... باورت میشه همه هزینه های سقط و دکترش با خودم بود؟ باورم نمیشه چقدر خر بودم

منم از ابن خریتا زیاد کردم تمام طلاهامو فروختم برا شوهرم 

کلا برا مرد جماعت نباید خوبی کنی

🥺خیلی حرفات آرومم کرد ‌.‌...میگم دیگه دوستت ندارم بارها بهت فرصت جبران دادم اما هیچ کدوم از زخم های ...

و دوست دارم آخرش بگم 

اگه روزی جایی بی دلیل بدجور خدا زدت زمین ، از درد شکستگی قلبت ضجه زدی و فقط پشت هم پرسیدی خدایا! چرا من باید اینجوری زندگیم نابود شه؟

یاد من بیفت که روزی صد بار قلب منو بی دلیل میشکوندی و تمام زندگی منو نابود کردی...