2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم تاپیک قبلمولطفابخون

غلط می‌کنه بگو اگه  زنای اونا ادمن خوبن به خاطر اینه یه شوهر عن ندارن:چرا میزاری بکوبتت 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
غلط می‌کنه بگو اگه زنای اونا ادمن خوبن به خاطر اینه یه شوهر عن ندارن:چرا میزاری بکوبتت

گفتم میگه توعنی زنای اوناآدم هستن بخاطرهمین باهاشون میرم بیرون تورونمیبرم چون زن من نیستی

گفتم میگه توعنی زنای اوناآدم هستن بخاطرهمین باهاشون میرم بیرون تورونمیبرم چون زن من نیستی

کثافت زیر سرش حتما بلند شده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
همیشه اینطوریع نمیزاره دوستاشوببینم یاسلام خشک کنم ولی دوستاش دائم زناشونوباخودشون میبرن

کاش دوستاش عقل داشتن همچین ادمی و تو جمع خانوادگی و زن و بچه راه نمیدادن میشناختن ش هرزه است:در کل اکه پول میده ‌که وظیفه شه بده آدم حسابش نکن تو هم با بچه هات خوش باش اصلا محلش نده