2777
2789
عنوان

حال عجیبی دارم

60 بازدید | 9 پست

یکم می ترسم ( از تاریکی ) استرس دارم فردا قراره یکی از مهم ترین های زندگیم رو ببینم ممکنه عزیز ترین و یا خوارترین ادم بشم نمی دونم دلم می خواد سنتور بزنم ولی بابام موافق نیست واقعا حال عجیبیه حس تنها نبودنم دارم انگار یکی کنارمه چی کار کنم

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

ای عزیزم 🤍

فقط می‌خوام بهت بگم هیچی مهم تر از آرامش تو نیست 

واسه هیچ کسی از خودت نگذر 

هیچ کس جز تو توی تنهاییات کنارت نیست

منم دلم گرفته و نگران..

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

ای عزیزم 🤍فقط می‌خوام بهت بگم هیچی مهم تر از آرامش تو نیست واسه هیچ کسی از خودت نگذر هیچ کس جز تو ت ...

خیلی نگرانم جلوی اون هیچ وقت بد نمیشم 

یه نفر بد جور بهم خنجر زد و فردا اگه برنده بشه خیلی دلم می سوزه 

واقعا دلم یه دوست می خواد از وقتی اون رفته تنها شدم 

برای چی نگرانی ؟

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی نگرانم جلوی اون هیچ وقت بد نمیشم یه نفر بد جور بهم خنجر زد و فردا اگه برنده بشه خیلی دلم می سوز ...

اینکه خودتو انتخاب کنی معنیش این نیست که آدم بدی هستی

عزیزم آدما همیشه نمیان تو زندگیمون که رفیق و همدم بمونن بعضی وقتا میان که درس بشن.. هر اتفاقی ام بیوفته تو همون دختر قوی هستی 

نگرانم واسه مشکلاتی که خیلی وقته هست و منم پذیرفتمشون اما بعضی وقتا زخمش تازه میشه 

و واسه ی مشکل جدید که واسم دعا کن حل شه نه دائمی

اینکه خودتو انتخاب کنی معنیش این نیست که آدم بدی هستیعزیزم آدما همیشه نمیان تو زندگیمون که رفیق و هم ...

برات دعا می کنم عزیز دلم ولی هرچی خدا بخواد همون میشه 

اخه می دونی ؟ چقدر درس گرفتن ؟ دیگه اعتماد سخت شده

برات دعا می کنم عزیز دلم ولی هرچی خدا بخواد همون میشه اخه می دونی ؟ چقدر درس گرفتن ؟ دیگه اعتماد سخت ...

میفهمم واقعا 

نمی‌دونم از آدمی که میگی رفیقه یا شریک احساسیت 

اما بهت قول میدم یجا خدا یکیو سر راهت قرار میده دقیقا جایی که دیگه دنبال کسی نمی‌گردی و به تنها بودن و لذت بردن عادت کردی 

اما میاد و معنی زندگی رو واست عوض می‌کنه 

عزیز منی که واسم دعا می‌کنی 🥺🤍

میفهمم واقعا نمی‌دونم از آدمی که میگی رفیقه یا شریک احساسیت اما بهت قول میدم یجا خدا یکیو سر راهت قر ...

قربونت برم اصلا حالم خوب شد 🌷🌸 سال قبل که جدا شدم گفتم این زندگی بدرد نمی خوره ولی الان که خدا گذاشته اونو جلوی راهم میگم خدایا شکرت که جدا شدم تو زندگیت موفق میشی با این روحیات سرزنده و شادی که داری 

قربونت برم اصلا حالم خوب شد 🌷🌸 سال قبل که جدا شدم گفتم این زندگی بدرد نمی خوره ولی الان که خدا گذا ...

عزیزدلمممم

کلی واست انرژی خوب می‌فرستم🤍

میفهمم ولی جدی اگه یاد بگیریم هرجا که حس کردیم داریم از روان و روح و جسم خودمون مایه میزاریم رو ترک کنیم مطمئن باش همیشه مسیر بهتری پیدا میشه 

عزیزدلممممکلی واست انرژی خوب می‌فرستم🤍میفهمم ولی جدی اگه یاد بگیریم هرجا که حس کردیم داریم از روان ...

موافقم اگه وابستگی بره و بر نگرده بازم ممنون گلم شب خوبی داشته باشی 🌺🌸🌷