2777
2789
عنوان

کی چشم چران عمارت رو تا آخر دیده

90 بازدید | 11 پست

سونا و فرید واقعا با هم میخوابن یا فقط در حد بوس بوده؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل جان میشه برام درخواست دوستی بفرستی؟ خواهش میکنمیه کامنت دیدم درمورد کوچیک بودن کلیه نوشته بودی چ ...

عزیزم لطفا همین جا بپرس اگه بلد باشم جواب میدم

عزیزم لطفا همین جا بپرس اگه بلد باشم جواب میدم

شما چطور فهمیدی کلیت کوچیکه؟ اذیتت میکنه؟ درد داری؟ دکتر چی گفت؟

کلیه های من جفتشون کوچیکن حدودا ۸۰ میل

خیلی میترسم دیالیزی بشم دارم سکته میزنم از پارسال😓

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
شما چطور فهمیدی کلیت کوچیکه؟ اذیتت میکنه؟ درد داری؟ دکتر چی گفت؟کلیه های من جفتشون کوچیکن حدودا ۸۰ م ...

حدود ۱۰ سال پیش که چکاپ دادم متوجه شدم هیچ مشکلی ندارم حتی دوران بارداری هم از لحاظ سایز کلیه مشکلی نداشتم سونو هم دادم دکتر گفت خیلیا ممکنه سایز کلیه هاشون کوچیک باشه،شما چطور میگی ممکنه دیالیز بشی دکترت همچین حرفی زده؟

حدود ۱۰ سال پیش که چکاپ دادم متوجه شدم هیچ مشکلی ندارم حتی دوران بارداری هم از لحاظ سایز کلیه مشکلی ...

دکتر سونوگرافی منو ترسوند و من ازمایش ها و سونوگرافیمو به دوتا دکتر متخصص نشون دادم اونا گفتن به احتمال زیاد مادرزادیه و باید مواظب فشار خونم و قند خونم باشم و کراتینین که عملکرد کلیه هام هر ۶ ماه چک بشه اما من گوگل کردم و چیزای خوبی نیومد

از طرفیم اکثرا تو ازمایش ادرارم خون و عفونته و خیلی وقتا درد دارم سمت کمرم میترسم کلیه هام باشن

داشتم کامنتا رو میخوندم اگه اشتباه نکنم دیدم شما جایی نوشتین کلیه شمام کوچیکه خواستم بدونم مشکل و خطری تهدیدتون نمیکنه؟ شما درد و تکرر ادرار چطور؟

دکتر سونوگرافی منو ترسوند و من ازمایش ها و سونوگرافیمو به دوتا دکتر متخصص نشون دادم اونا گفتن به احت ...

منم مشکل کراتینین داشتم مخصوصا تو بارداری خیلی اذیتم کرد و بالا بود،باید چیزای شور نمک خیلی کم مصرف کنی تا میتونی آب بخوری ولی اینکه میگی دیالیز من اولین باره میشنوم تا حالا دکتری به من این حرفو نزده

دکتر سونوگرافی منو ترسوند و من ازمایش ها و سونوگرافیمو به دوتا دکتر متخصص نشون دادم اونا گفتن به احت ...

منم عفونت ادراری داشتم و خیلی هم درگیرش بودم ولی هیچ ربطی به سایز کلیه نداره،تکرر ادرار بخاطر عفونت ادراری میتونه باشه

منم عفونت ادراری داشتم و خیلی هم درگیرش بودم ولی هیچ ربطی به سایز کلیه نداره،تکرر ادرار بخاطر عفونت ...

میدونم دوست عزیز من فقط خواستم بدونم کلیه شمام کوچیکه؟ انگار همچین کامنتی دیده بودم ازتون 

شایدم من اشتباه دیدم

میدونم دوست عزیز من فقط خواستم بدونم کلیه شمام کوچیکه؟ انگار همچین کامنتی دیده بودم ازتون شایدم من ا ...

اره کوچیکه