2777
2789
عنوان

دو هفته مونده به زایمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ی موسیقی ملایم بذار با آرامش بخواب که روزهای سخت میرن و روزهای سخت تر میان😂😂😂

الان بعد سه ماه از تولد بچه م تازه میتونم شبا بخوابم و آرامش داشته باشم

اگه نی نی کولیکی شد خدایی نکرده براش از صداهای سفید پخش کن خیییییییلی جواب میده

آخی عزیزدلم

الان دیگه گذشت بچه هام بزرگ ن  راحت شدم الان دلم یه نوزاد میخواد باهاش بازی کنم لذت ببرم  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اصلا نمیتونم دراز بکشم نفسم میگیره یا آب دهنم می پره گلوم سرفه میزنم 😮‍💨😮‍💨 خوابم میاد شدید ولی ...

به پهلوی چپ بخواب آب نپره گلوت. زیر بالاتنه چنتا بالش نرم بذار شیب دار بشه راحت تر بتونی نفس بکشی

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

چرا آرزو عزیزم ؟ چی شده ؟

چون دخترمو از دست دادم 🥺😭🖤

حالا برام آرزو شده که برگردم عقب و تک تک ثانیه هایی که دخترم تو شکمم بود و دوباره تجربه کنم🥺.

ان‌شاءالله نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت این روزها میگذره تا میتونی کیفشو ببر

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺