2777
2789
عنوان

دو هفته مونده به زایمانم

270 بازدید | 35 پست

شبا بیدارم نفسم در نمیاد الآنم سرما خوردم کشاله هام درد می‌کنه خدا کمکم کنه برام دعا کنید !!🙏🏻❤️

شما چطور بودین اخرای بارداریتون ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزوی به خواب راحت داشتم میگفتم به دنیا بیاد راحت میشم ولی همش خیال باطل بود از فردای زایمان دلم میخواست برگردم به قبل 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

قدر تک تک لحظات بارداریتو بدون 

من بارداریم با درد و سختی های زیادی بود و همش دعا میکردم زودتر تموم بشه ولی الان شده آرزو برام🥺

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
شبا بخوابید هر طور شده ...وگرنه بچه خدای نکرده کولیکی میشه.

اصلا نمیتونم دراز بکشم نفسم میگیره یا آب دهنم می پره گلوم سرفه میزنم 😮‍💨😮‍💨 خوابم میاد شدید ولی نمیتونم

انشالله صحیح و سلامت زایمان کنی نینی تو بغل بگیری ❤️همیشه دلم برای خانومای باردار میسوزه واقعا بهشت ...

انشالله عزیزم ممنون از لطفت دقیقا همینطوره منم از وقتی باردار شدم شدیدا حس و حال مادرارو درک میکنم

اصلا نمیتونم دراز بکشم نفسم میگیره یا آب دهنم می پره گلوم سرفه میزنم 😮‍💨😮‍💨 خوابم میاد شدید ولی ...

زیر سرتا بلند بزار رخت خواب بزار زیرت حالت نشسته بخواب...

درک میکنم خیلی سخته من این روزا را پشت سر گذاشتم

انشاالله به سلامتی فارغ میشید...التماس دعا