2777
2789
عنوان

چقدر این چت جی بی تی باحاله

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازش بپرس چیکار کنم گواهینامه امتحان شهری قبول بشم😭😭

برای قبولی در امتحان شهری گواهینامه، چند نکته مهم وجود داره که رعایتشون می‌تونه شانس موفقیتت رو بالا ببره:

1. تمرین منظم و واقعی: سعی کن در موقعیت‌های واقعی تمرین کنی، مخصوصاً مسیرهایی که شبیه محل آزمون هستن. با ترافیک، تابلوها و عابرین آشنا شو.
  2. تسلط به قوانین راهنمایی و رانندگی: باید نه‌فقط رانندگی بلد باشی، بلکه دقیقاً طبق قانون رانندگی کنی. خط عوض کردن درست، رعایت حق تقدم، پارک دوبل، توقف کامل پشت خط ایست، و غیره خیلی مهمه.
  3. اعتماد به نفس و آرامش: استرس باعث میشه اشتباه کنی. عمیق نفس بکش، با اطمینان رانندگی کن و تمرکزت رو حفظ کن.
  4. دنده، کلاچ و ترمز نرم: حرکاتت باید نرم و کنترل‌شده باشن. ترمز ناگهانی، حرکت با دنده اشتباه یا خاموش کردن ماشین از امتیاز کم می‌کنه.
  5. ارتباط با افسر امتحان: نه خیلی حرف بزن و نه بی‌تفاوت باش. به دستوراش دقیق گوش کن و مودب باش.

اگه خواستی، می‌تونم یه چک‌لیست تمرینی یا نکات مخصوص پارک دوبل و سربالایی هم برات آماده کنم. دوست داری؟

خیلی خوب! اینم یه چک‌لیست کاربردی برای تمرین امتحان شهری و نکات مخصوص پارک دوبل و توقف در سربالایی:

• [ ] کمربند ایمنی بسته؟
  • [ ] آینه‌ها تنظیم شدن؟
  • [ ] صندلی در موقعیت مناسبه؟
  • [ ] ترمز دستی خوابونده شده؟
  • [ ] چراغ راهنما روشن قبل از حرکت؟
  • [ ] رعایت کامل علائم راهنمایی و رانندگی
  • [ ] رعایت سرعت مجاز (نه خیلی کم، نه زیاد)
  • [ ] استفاده از راهنما هنگام تغییر مسیر
  • [ ] توقف کامل پشت خط ایست یا عابر پیاده
  • [ ] رعایت فاصله ایمن با خودروهای دیگر
  • [ ] چک کردن آینه‌ها پیش از تغییر مسیر
  • [ ] عبور مطمئن از چهارراه‌ها با رعایت حق تقدم
  1. پارک موازی کنار ماشین جلویی: حدوداً ۳۰ تا ۵۰ سانتی‌متر فاصله بگیر، عقب‌ ماشین‌ها هم‌ردیف باشن.
  2. دنده عقب + فرمان کامل به سمت جدول: تا وقتی که پلاک ماشین جلویی تو آینه سمت راست دیده بشه.
  3. فرمان صاف + ادامه عقب رفتن: وقتی ۴۵ درجه زاویه گرفتی.
  4. فرمان کامل مخالف + جا گرفتن کامل داخل جای پارک
  5. در نهایت، اصلاح و صاف کردن خودرو در جای پارک
  • ترمز دستی رو کامل بکش.
  • ماشین رو بذار روی دنده ۱ (برای سربالایی) یا دنده عقب (برای سرازیری).
  • فرمان رو به سمت جدول بچرخون تا اگه ترمز برید، ماشین به جدول بخوره نه وسط خیابون.

برای قبولی در امتحان شهری گواهینامه، چند نکته مهم وجود داره که رعایتشون می‌تونه شانس موفقیتت رو بالا ...

چقدر کامل

محشرهههههههه 

مرسیییییی 💕

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕