2777
2789
عنوان

کاش یکی درک کنه 🥲

55 بازدید | 7 پست

بچه ها حالم افتضاح گرفته اس

لطفاً نگید بیکاری یا این چیه بهش فکر می‌کنی

این موضوع اگه انقد اذیتم نمی‌کرد نمیومدم اینا حرف بزنم ولی قلبم داره میترکه 

من چهار ساله درگیر شدم با خودم و قلبم عقیده ام من عاشق اعتقاداتمم ولی می‌خوام توش کامل باشم یعنی ظاهرم هم مثل عقیده ام باشه

اما وقتی میرم سمت عقیده ام حجاب افسرده میشم نمی‌دونم چرا و وقتی میزارمش کنار باز عذاب وجدان میگیرم

میشه بگید چیکار کنم توش سست نشم ادامه دار باشه برام لطفا توهین نکنین باهم دشمن نیستیم بخدا انقد قلب درد داشتم اومدم اینجا کمکم کنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی

دوره عزت نفس برای انتخاب ارزش هات 

دوره جذابیت درونی برای دوری از افسردگی.

حجاب افسردگی نمیاره

یه چیزی در شما هست که این حس رو بهتون می ده 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

زیاد تخصص ندارم که از راهش بخوام راهنمایی کنم ولی فک کنم اگر در محیط هایی ک با عقیده ت هم عقیه هستن قرار بگیری ، رفتارت هم شبیه عقیده ت میشه. مثلا برو جامعة القران. یا دارالقران یک روژ در هفته. یا مسجد برو. فعالیتهای اینچنینی داشته باش

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
خب چیکار باید کنم

سعی کن اروم اروم شروع کنی

واقعا ب این باور برسی ک اره مسیری ک داری انتخاب میکنی درسته و قبولش داشته باشی یه مدت خودتو تو این فضا قرار بده حالا مسجد دوس داری برو راهیان نوری چیزی..با چند نفر ک فک میکنی دوس داری عقایدت شبیهشون شه یکم بگرد‌..مطمئن باش اگ از ته قلبت بخوای اینجور دو دل نمیشی

کتاب بخون خیلی کمکت میکنه

ایشالله خدا خودش راهو نشونت میده...خود شهدا ایشالله کمکت میکنن.من خودم خیلییی دوس ودارم برم سر مزار شهدا...ولی خب اینجا امکانشو ندارم..تو ی قدم بردار خدا خودش کمکت میکنه راهو نشونت میدع

اکانت واگذار شد