2777
2789
عنوان

زانو درد☹️

36 بازدید | 7 پست

سلام یه مدت میشینم میخام بلندشم نمیتونم زانومو باز کنم ازپشت خیلی دردمیگیره☹️چندروزه اینجورشدم ازبس همش دکترم روم نمیشه بگم بریم دکتر

کسی مثل من بوده ازچیه؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

من اینطورم

رفتم دکتر برام عکس نوشت گفت بگیر که بفرستم فیزیوتراپی 

هنوز عکس نگرفتم

ولی واقعا ناراحت میشم هنوز جوونی باید از درد کنر و زانو مدام دکتر باشم اونوقت مادرشوهر با ۸۰سال سن دردش مثل من باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینطورمرفتم دکتر برام عکس نوشت گفت بگیر که بفرستم فیزیوتراپی هنوز عکس نگرفتمولی واقعا ناراحت میشم ...

من سنی ندارم ☹️همش دکترم بخداخسته شدم 

جدیدانم زانوم اینجوری شده☹️😞

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
تازه کلی درد دیگه دارم از شوهرم خجالت میکشم هر روز دکتر برمخسته شدم

منم میگرن پادرد زانو درد پهلو درد😞قلب و معده درد وهزارتا درد دیگه😓😞تازه چندمیلیون خرج ام ار ای پام کردم فهمیدم رگام کش اومده و استخونام شدیدا ضعیفن☹️پوکی شدید دارم اخه 

اصلانمیتونم پامو زمین بزارم مثل فلجاشدم بسختی راه میرم انقدر ک درد پاشنم شدیدع

منم میگرن پادرد زانو درد پهلو درد😞قلب و معده درد وهزارتا درد دیگه😓😞تازه چندمیلیون خرج ام ار ای پا ...

آخی بلات دور باشه

انشالله هر چه زودتر لباس عافیت بپوشی و تن و رو حت سلامت باشه.

آخی بلات دور باشهانشالله هر چه زودتر لباس عافیت بپوشی و تن و رو حت سلامت باشه.

مرسی عزیزم❤️

سلام خوب هستید ؟ تاپیک اخرتون و خوندم 

من یه مشاور میشناسم مشاورشون فوق العاده است 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

شرایط مشاوره شون هم خیلی خوبه و هوای مراجعه کننده هاشون رو دارن

اولا که ایشون مبلغ هجومی نمیگیرن

دوما جلسه ای مشاوره نمیدن یعنی خودشون میگن یک بار هزینه رو پرداخت کن هر چقدر دوست داری حرف بزن و هر تعداد جلسه که حرف‌بزنیم قرار نیست واسه هر جلسه مبلغی رو پرداخت کنی در کل شرایط‌شون عالیه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز