2777
2789
عنوان

هما پور اصفهانی

363 بازدید | 9 پست

چقد قلمش سمهههههههه 

تند تند هم رمان میده بیرون انگار داره دفتر چاپ می‌کنه 

قیمت کتاباش هم که دست دومشون هم فوق‌العاده گرونه نو رو که دیگه نگممممممممم

عجیب تر اینکه چقدر هم طرفدار داره 

یه تیکه از یکی از کتاباشو خوندم انقد چرت بود حد نداشت هیچ محتوایی نداشت واقعا 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

کتاب قرار نبودش فقط😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
کتاب قرار نبودش فقط😂😂

هرکتابش هم کم کم ۸۰۰ صفحه رو داره 

من یه تیکه از تقاص رو خوندم کتاب تقاص دو جاده هر جلد هم ۸۰۰ یا ۸۰۰ و خورده‌ای صفحه‌ان

چی تو ذهنشهههههههه نمی‌دونم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سمه. ببین خیلی. 

چندین سال پیش من یادمه جشن امضای کتاب هم میگرفت. فکر کن بری تو صف منتظر بمونی این کتابت رو امضا کنه. 

انگار جمالزاده است یا صادق هدایت مثلا.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
خیلی سمه. ببین خیلی. چندین سال پیش من یادمه جشن امضای کتاب هم میگرفت. فکر کن بری تو صف منتظر بمونی ا ...

الان خودش سایت داره کتاباشو امضا شده میفروشه‌ 

یه کتاب جدید هم داره میده بیرون 

چند شب پیش با این سم آشنا شدم 😵‍💫🤣

یادش بخیر تاچن ماه چقد تحت تاثیر رمان تقاص قرار گرفتم واقعا الان خندم میگیره زیادی هندی بود

🤣🤣🤣🤣

حیف اون کاغذی که حروم قلم این میشه واقعا.

بیشتر جای تاسفش اینجاست که قیمت کتاب‌های به درد نخورش چند برابر بعضی کتابایی هست که شاهکارهای ادبی دنیا به حساب میان

حیف اون کاغذی که حروم قلم این میشه واقعا.

یه جوری قیمت گذاریشون کرده انگار داره فاخر ترین اثر دنیا رو میفروشه