2777
2789

اندازه بیضه ها مناسب

ازمایش هورمون نرمال

ازمایش ژنتیک نرمال

اما اسپرم تو مایع منی نیست 

کسی دیده بودین با این شرایط میکروتسه کنه و با ای وی اف باردار بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره . شما از کادر درمان هستین یا خودتون این مشکل و داشتین که موردهای زیادی دیدین؟

متاسفانه به این سوالتون تو سایت عمومی نمیتونم جواب بدم ولی من مورد های زیادی دیدم که با آزمایش کاملا نرمال ازو اسپرم هستن یا ازو انسدادی یا برگشت رتروگراد هستن و خیلیا هم آزمایش مشکل داره و ازو هستن . اما یک موردی که هست اینه که کسایی که ازو اسپرم ینی اسپرم صفر هستن هیچوقت بچه دار نمیشن 

عزیزم. آزمایشات ربطی به ازو اسپرم نداره . منم شوهرم همه آزمایشات نرمال بود اما واریکوسل داشت جواب اس ...

پس دکتر مریضه که ازمایش مینویسه ؟ آزمایش مینویسه که ببینه طرف کاندید عمل هست یا نه 

اگه هورمون fsh بالا باشه این احتمال میاد پایین 

اگر مشکل ژنتیک باشه بازم احتمال میاد پایین 

اگر بیضه ها کوچکتر از حدنرمال باشند بازم ممکنه اصلا تسه رو‌پیشنهاد ندن

واریکوسل هم در موارد نادر اگر خیلی شدید باشه اسپرم و صفر میکنه

عزیزم وقتی اسپرم صفر باشه اصلا تسه پیشنهاد نمیشه مگر در ازو اسپرمی های انسدادی

چی میگی گلم 

پیش بهترین دکترا رفتم همشون میکروتسه رو پیشنهاد دادن و گفتن بخاطر این که همه ازمایشا نرماله احتمال پیدا مردن اسپرم پنجاه درصده

یه گروه صد و هفتادنفره آزواسپرمی هستیم به همشون عمل میکروتسه پیشنهاد شده و اکثرا انجام دادن 

حتی بعضیا اسپرم پیدا کردن و ای وی اف کردن اما موفق نبوده 

یبارم تو همین سایت پست دونفر و خوندم که آزو بودن با عمل میکروتسه اسپرم پیدا کردن و آی وی اف کردن و باردار شدن

عزیزم گفتم فقط کسایی که انسدادی و برگشت رتروگراد دارن با تسه امکان بارداری دارند وگرنه کسایی که کلا ...

منم پست قبلی جوابتون و دادم 

میگم من با اونایی که ازو غیرانسدادی بودن و تسه کردن و اسپرم هم پیدا کردن در ارتباطم بعد شما بگو تسه نمیشن. 

میگم بهترین دکترا گفتن پنجاه درصد ممکنه تو میکروتسه اسپرم پیدا بشه 

خب اطلاعاتت کافی نیست اعصاب ادم و خورد نکن اه  

جالبه هی پافشاری هم میکنی