😬 سلام بچها شوهر من یه زن عمو داره دخترش با ما ازدواج کرد به فاصله ۲ماه بعد این اخلاق بدی داره همش تا دور هم جمع میشیم پز دخترشو به ما میده دخترش به واسطه ی وضع مالی پدرشوهرش اوضاع خوبی داره مثلا ۶۰۰ ۷۰۰ تومن پول ودیع خونشه ماشینش ۲۰۶ عه ولی ما وقتی ازدواج کردیم دستمون خالی بود خودمون عروسی گرفتیم با وام و اینجور چیزا یه پراید خریدیم در حد خودمون خونه مناسبی اجاره کردیم خلاصه ایشون هرموقع مارو میبینه میگه دخترم اینو برای خونش خرید اونو خرید همچین کرد فلان کارو کرد فلان چیزو خرید منم شوهرم دستش خالیه هم اون شرمنده میشه هم اینکه فامیلای شوهرم یه اخلاقی دارن فک میکنن اون خیلی حالیشه من گیجم مثلا مادرشوهرم اون روز میگفت تو چرا هیچی برای خونت نمیخری خب من شوهرم کارگره خودم به اندازه کافی اذیت میشم ولی این خانم با به رخ کشیدن کارای دخترش یه جورایی منو اذیت میکنه بعد همش مخاطب حرفاش منم چجوری جوابشو بدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.