2777
2789
عنوان

شهرکرد برای زندگی چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 61 پست
تهران ک اصلااا بیرجند اطلاع داری از هزینه خونه و ابوهوا و مردمش؟

نه متاسفانه خبر ندارم ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

نه متاسفانه خبر ندارم ❤️

🥺☹

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🥺☹

نگران نباش انشالله یه جای خوب و با بهترین اتفاق ها رو انتخاب می کنی ❤️❤️❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

🥺☹

امنیت که قم ،اصفهان ، یزد ، سمنان دارن ، اب وهوا می خوایی خنک باشه لرستان و شهر کرد ، بروجرد ،  شاهرود فکر کنم شهر خوبی خنک ،امنیت هم داره نسبت به شهرای دیگه فقط کمی دوره 

نگران نباش انشالله یه جای خوب و با بهترین اتفاق ها رو انتخاب می کنی ❤️❤️❤️

ممنون عزیزم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

امنیت که قم ،اصفهان ، یزد ، سمنان دارن ، اب وهوا می خوایی خنک باشه لرستان و شهر کرد ، بروجرد ، شاهر ...

والا نمیدونم. مرسی

فلا مجبورم خودم برم ببینم همه شهرهارو 

باورم نمیشد اول چه قدر خوب که توی این تایپک دیدمت عزیرم😍😍❤️ پر از حس خوبی 💕

عزیزم 😍😅

آره منم تعجب کردم فکر کردم دیگه توی سایت نیستی

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
عزیزم 😍😅آره منم تعجب کردم فکر کردم دیگه توی سایت نیستی

نبودم یه مدت دیگه از مهر سرو کلم پیدا شد 😁😁😅💕

سلام خوبی میشه جواب بدییه بار تاپیک زدم حس شیشم میخواماومدی چنتا حرف گفتیهمون شدیه سپال دارم ممنون م ...

سلام عزیزم خیر باشه 

درچه موردی بوده 

بفرمایین 

بنظرت به هدفم میرسم؟هدفم مستقل شدنهاز مهر تلاش میکنمهیچ هیچ

مانع داری 

چن دفعه تلاش کردی؟ حس میکنم زیاد بلاتکلیفی داشتی تو وضعیتت

وضعیتت مث وضعیت الان منه متاسفانه

تو گذشته و اینده گیر کردی  و زمان حالتو گم کردی 

انگار ک ن راه پس داری ن پیش ، نه پیشرفت داری ن پسرفت یه جای ثابتی 

درسته؟ 

حرز بگیر برای رفعش باید راه حل پیدا کرد 

ی مدت سختی زیاد داری ولی نتیجه تلاشات رو میگیری انشالله 

برای هدفت بجنگ 

خدارو هم فراموش نکن ،سجده رو روزانه داشته باش