2777
2789

چی هست

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست مویی

مامانم انجام داد بالای باسنش

دوباره برگشته

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

همسرم بار اول عمل باز انجام داد زیاد یادم نیس مجدد عود کرد باره دوم بعد چند روز درد گرفت زنگ زدیم دکترش گفت تحرکتو کم کن اولش چون بی‌حسی احساس نمیکنی تحرک داشته باشی درد میکنه 

این عمل چه عملی هست؟؟؟؟؟

یه دونه مو بجای اینکه به سمت بیرون رشد کنه،بسمت داخل رشد میکنه و خب دچار کیست و عفونت و درد و تورم میشه و کلا خیلی دردناک میشه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
مامانم انجام داد بالای باسنشدوباره برگشته

برای منم دقیقا بالای باسن روی آخرین مهره ستون فقرات زد...همه همونجاست یا برای ما اونجا بوده؟؟؟🤔

برای منم دقیقا بالای باسن روی آخرین مهره ستون فقرات زد...همه همونجاست یا برای ما اونجا بوده؟؟؟🤔

معمولا اونجاس

این مو ممکنه هرجایی باشه🤔🤔😧بعد بخاطر رشد اشتباه یک مو باید عمل بشی؟؟؟😰

خبلی دردناکه طوری که تو نشستن دچار مشکل جدی میشی عزیزم😨

همسرم بار اول عمل باز انجام داد زیاد یادم نیس مجدد عود کرد باره دوم بعد چند روز درد گرفت زنگ زدیم دک ...

وای من اصلا نمیتونم یجا بشینم عملم بازه هرروز میرم پانسمان عوض میکنم ولی دیگ خیلی دارم درد میکشم

این مو ممکنه هرجایی باشه🤔🤔😧بعد بخاطر رشد اشتباه یک مو باید عمل بشی؟؟؟😰

۹۰ درصد همون پایین ستون فقرات اتفاق مسوفته 

به خاطر فشار و زیاد نسشتن و شیو نکردن پیش میاد ،ارثی هم هست البته