2777
2789
عنوان

حرف مردم براتون مهمه

130 بازدید | 14 پست

واقعا میخوام بدونم مثلا کسی پشتتون حرف بزنه فلانی خرابه با خسیسه یا شوهرش ال بله  ناراحت میشین بیخیال میشین؟!

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا بعضیا میگن برامون مهم نیست همین مردم پسزفردا ما بمیریم تر تشیع جنازمون درمورد کارای روز مرگیشون حرف میزن ب یه ورشون نیست

نه چون توزندگیم فهمیدم هرکس وهرچیزی ارزش غصه خوردن وفکرکردن نداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بله ناراحت میشم

سعی کن از کسانی که نکات منفی ازت پیدا میکنن دوری کنی 

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

من حرفم مردم خیلی خیلی خیلی برام مهمه خودم بخاطر این مریض کردم

منم مث توم ولی خوب نیس فقط خود آزاریه

یه زمانی خیلی برام مهم بود البته چون مامانم اینجوری بود بعدش دیدم نه بابا مردم به هر قیمتی دارن به آرزوهاشون میرسن آخرشم ماس مالی میکنن بعدش دیگه فقط به این فکر میکنم که چکاری درسته برای خودم حرف مردم مهم نیست حتی نزدیکانم پشت سرم حرف میزنن خودمو میزنم کوچه علی چپ

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم