2777
2789
عنوان

برا جوشام قرص راکوتان بخورم

153 بازدید | 35 پست

بچه ها از 14 سالگی تا الان که 27 سالمه مدارم جوشای گنده چرکی تو صورتم میزنم خسته شدم

کیست و تنبلی هم ندارم

به دکتر بگم برا راکوتان بنویسه؟ 

بگم بنویسه مینویسه؟ 

هورمون مردانه‌ات بالا نیست؟

من همین علائمو داشتم ، مشکلم بالا بودن هورمون مردانه بود

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم جوشات رفع شد؟ من ازمایش هورمونی ندادم

بله عزیزم, ۶ ماه دارو خوردم ، از ماه دوم رفع شد

در کنارش یکم سبک زندگیمم عوض کردم ، شیرینی زیاد میخوردم ، کم تحرک بودم ، شبا تا دیروقت بیدار بودم..

خداروشکر دو سه ساله که رفع شدن کلا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بله عزیزم, ۶ ماه دارو خوردم ، از ماه دوم رفع شددر کنارش یکم سبک زندگیمم عوض کردم ، شیرینی زیاد میخور ...

علایم دیگه ای نداشتی عزیزم، مثلا ریزش مو، یا اینکه مو های زائد زیاد

من ی مدت بخاطر تنبلی تخمدان اسپیرونولاکتون خوردم جوش ام خوب شد ولی بعد قطعش دوباره شروع شد

خب باید در کنارش اصلاح سبک کنی عزیزم

چون سبک زندگی اشتباه دلیلش بوده(دیر خوابیدن ، دیر بیدار شدن ، صبحانه نخوردن ، تحرک کم ، خوردن کربوهیدرات زیاد)

قرص فقط سرعت تنظیمشو زیاد میکنه..

وقتی قطعش کنی ولی هنوز کارایی که باعثش میشه رو انجام بدی مجدد بهم میریزه سطحش.

من هر دو رو با هم انجام دادم , قرص رو تا ۶ ماه خوردم ، الان دو سال و نیمه قطع کردم اما اصلاح سبکو دارم هنوز

علایم دیگه ای نداشتی عزیزم، مثلا ریزش مو، یا اینکه مو های زائد زیاد

چرا داشتم

موهای زائد ضخیم کشاله ران، خط ناف، چونه ، اطراف سینه

موهامم انقد ریخته بود کف سرم معلوم بود..

خداروشکر عزیزم پس ازمایش هورمونی باید بدم درسته؟

ممنونم😘

آره عزیزم 

خب باید در کنارش اصلاح سبک کنی عزیزمچون سبک زندگی اشتباه دلیلش بوده(دیر خوابیدن ، دیر بیدار شدن ، صب ...

دکتر متخصص زنان برم یا گوست که ازمایش هورمون  بنویسه

چرا داشتمموهای زائد ضخیم کشاله ران، خط ناف، چونه ، اطراف سینهموهامم انقد ریخته بود کف سرم معلوم بود. ...

وای علایم منه دقیقا دور سینم پر موهه رو شکمم، پس خداروشکر خدا تورو سر راهم گذاشت قبل اینکه بخوام راکوتان مصرف کنم ازمایش هورمونی بدم❤️❤️❤️😘😘😘