2777
2789
دقیقا منم همینجوره ضمن اینکه همسن هستن جفتشون الان😂

عزیزم😂😂😂😂من شوهرم آرزو به دل مونده حرکتاشو متوجه بشه,خیلی تکون میخوره ضربه هاش معلومه تا شوهرم دس میذاره رو شکمم اصن محو میشه تو افق این بچه با باباش لجه انگار😌😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😂😂😂😂من شوهرم آرزو به دل مونده حرکتاشو متوجه بشه,خیلی تکون میخوره ضربه هاش معلومه تا شوهرم د ...

آره همینجوره چون فعلا جا واسه فرار دارن 😂 من به همسرم قول دادم چند هفته دیگه بفهمه ضربه های وروجک رو

دکتر من میگه زایمان طبیعی اگه آگاهی کامل داشته باشی ازش میشه یه خاطره شیرین برات😍

ماها که فقط ترسوندنمون,کلیپای خارجیا رو آدم میبینه چقد راحت زایمان میکنن آدم دلش میخواد همون لحظه بزاد