2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

229 بازدید | 5 پست

امروز خواستیم بریم لباس بخریم رفتیم بعدش شوهرم کلا رو‌اعصابم بود.رفتیم خرید چندبار با تشر باهام حرف زد من یهو گفتم خرید نمیکنم بریم،گفت خجالت نمیکشی این کارا چیه سنی ازت گذشته تو دیوونه ای ،صورتت چروک افتاده،مادرت همسن تو‌بود نوه داشت ،منم پیاده اش کردم و‌رفتم خونه دختر خاله ام،بعدش باهاش رفتم خرید کردم و‌ده نیم شب اومدم خریدم خیلی طول کشید،اومدم توو اتاق دیدم خوابه چراغ روشن کردم شروع کردم لباسامو عوض کردن و‌ امتحان کردن،پاشد یهو گفت نمیبینی خوابم گمشو بیرون عوضی،

رو‌ دیر اومدن من حساسم از این دختر خالمم بی دلیل خوشش نمیاد.

این حرفش بهم خیلی برخورده.نمیدونم چطوری ادبش کنم.میخوام یکاری کنم باره آخرش باشه ولی سرم انقدر درد میکنه مغزم کار نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم قهر نمیکردم با دختر خالم که خوششم نمیاد ازش برم خرید

حرفش بد بوده و ناراحت میشدم اما قهر نمیکردم 

قهر همه چیو خراب می‌کنه باید سعی کنی رو خودت مسلطباشی و بزاری به موقعش انتقام بگیری و دهنش سرویس کنی

کم کم درست میشه

من بودم قهر نمیکردم با دختر خالم که خوششم نمیاد ازش برم خریدحرفش بد بوده و ناراحت میشدم اما قهر نمیک ...

من زیاد قهر میکنم. حتی چندروز .شده ۱ماهم قهر کردم.راحتم با قهر.چیو مثلا خراب میکنه