2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون کار بدی کردیم

64 بازدید | 7 پست

یکی از فامیلای نزدیکمون ، یه سفارش داد براش انجام بدیم . من خودم صاحبکار نیستم ، . بعد اینکه سفارش اماده میشه باید تسویه کرد . 

یک ماهو نیم طول میکشید تا آماده بشه ، هزینه ی خیلی زیادی هم نداشت ۶۵۰ میشد . 

تو این مدت فامیلم اطلاع داشت ، . وضع مالیش خوب نباشه خیلی بد هم نیست .

بعد اینکه سفارش اماده شد ، وقتی بهش اطلاع دادم ، با یه حالت سرد رفتار کرد و گفت پولشو الان ندارم و سر برج میدم . حتی یه تشکر هم نکرد . 

من خیلی اهل رودر واسی ام ، حتی حاضر بودم پولشو از جیب بدم تا سربرج .  

اینم بگم یه مقدار این ماه دست خودمون هم تنگ بود . 

مادرم قبول نکرد گفت تو ساده ای ، رفت سفارشو به مادرش تحویل بده گفت روال کار اینا اینه که بعد اماده شدن ، زود پولشونو باید داد ،  دخترم هم نداره ، اگه به جاش ،  پولشو بده خودمون کم میاریم .

امشب اون خانوم یعنی دخترداییم بدون هیچ سلام و علیکی پیام داد  گفت برین پولتونو گذاشتم بگیرین . 

الان عذاب وجدان گرفتم ، . ولی مادرم میگه تو ساده ای . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانت راست میگه....خوب کاری کارد مامانت..تعارف نداشته باش با کسی وگرنه آسیب میبینی

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

عذاب وجدان نداشته باش ببین چقدر طلبکارن که تشکر نکردن پس دلت برای خودت بسوزه نه کس دیگه 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
عذاب وجدان نداشته باش ببین چقدر طلبکارن که تشکر نکردن پس دلت برای خودت بسوزه نه کس دیگه

بله حق باشماست .

مادرم میگه واسه اون که کاری نداره ، از پسرش یا مادرش قرض میگیره . 

تو ام  اگه پولشو میدادی، باید خودتم از داداشت قرض بگیری . چرا بخاطر اون قرض بگیری. 

بله حق باشماست .مادرم میگه واسه اون که کاری نداره ، از پسرش یا مادرش قرض میگیره . تو ام اگه پولشو م ...

یادت باشه قدیمیا بی خود نگفتن حساب حسابه کاکا برادر

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"