2777
2789
عنوان

کنکوری های بیچاره

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 43 پست
عاخ 😔😔😔😔😔😔😔دلم مخصوصا برا تجربیا کبابه ....البته الان اون خانم سخت ترین کنکور قرررررررن نیاد ...

همه ایرانیا معتقدن کنکور سال خودشون سخت ترینه 

ولی واقعا ما خیلی سختی کشیدیم

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

من آلان داشتم با خودم میگفتم که فکر کن اصلا تو کنکور اردیبهشت ثبت نام نکردی هدفت فقط نهایی و تیر 😂😂امروز خیلی سخت بوده خوب ندادم دارم به خودم دلداری میدم شمام چیزی میدونید بگید😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجب یکی تو این سایت ما رو درک کرد و بهمون حمله نکرد... واقعا داغونیم، همه امون شاید 3 درصد راضی ب ...

از نظر خود اساتید حالا موسسه ها میگن خوب ما میگیم این درصد برا این درس قابل قبوله و اینا دیگه نمیدونن شرایط تو کنکور همیشه عالی پیش نمیره یا چیزی که از نظر اونا آسونه از نظر ماهم باید همین باشه در حالی که اونا خیلی تخصصی تر بهش پرداختن

اونایی که امروز کنکور دادیدکنکور تجربی سخت بود یا نه؟؟کدوم درسش سخت تر بود؟

واقعا سخت بود 

فیزیک خوب، زمین خوب ( چقدر دلم سوخت که آماده نبودم) 

ریاضی و شیمی سختتت

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

اونایی که امروز کنکور دادیدکنکور تجربی سخت بود یا نه؟؟کدوم درسش سخت تر بود؟

از مال پارسال سخت تر بود ،،به نظرم زیستش خوب بود اگه روش مسلط می‌میبودی ۳۰.۴۰میتونستی بزنی من فقط دوازدهم خوندم بقیه فصلارو نتونستن جمع کنم برا اردیبهشت حدودا ۲۰ درصد شد 

شیمی خیلییی سخت بود 

ریاضی هم نظری ندارم ولی میگن سخت بوده من خودم نخوندم اما ۴ تا جواب دادم 

فیزیک هم برای من خوب نبود سطحشم میگن متوسط رو ب بالا بوده 

از مال پارسال سخت تر بود ،،به نظرم زیستش خوب بود اگه روش مسلط می‌میبودی ۳۰.۴۰میتونستی بزنی من فقط دو ...

آها مرسی

با این وضعیت ناامید شدم با خودم میگفتم اگه از تابستون همین امسال که دهمم سفت بشینم بخونم همه درسارو ۷۰,۸۰ به بالا میزنم

که فکر کنم اندیشه محاله