2777
2789

البته ناشکری نمیکنم خدا رو شکر. ولی خیلی دلم میخواست تغییرات اساسی تو صورت و هیکلم بدم. ولی خیلی می ترسم. هم از عمل می ترسم و هم هزینه هاش زیاده. تازه کسی رو ندارم که ازم مراقبت کنه. پدر و مادرم هر دو پیرن و هر دو هم مخالف این کارها هستن. سالها پیش بینی ام رو عمل کردم که واقعا بزرگ بود و ایراد داشت. ولی مادرم کشت منو تا راضی شد. ولی بازم بینی ام باب میلم نشده و جلوش نوک داره. فک پایینم هم عقبه و کلا دندون هام خیلی معلومن ولی عمل فک خیلی سخته و دوره ریکاوریش هم طولانیه. 

تو هیکلم هم س-ی-ن-ه های کوچیکی دارم ولی میترسم عمل کنم اینکه جسم خارجی تو بدنم باشه برام قابل تحمل نیست. و میترسم بدنم عفونتی چیزی هم بگیره.

خلاصه فعلا هیچکاری نمیتونم بکنم ولی دلم میخواد.

مامانم میگه ناشکری نکن دعا کن سالم باشی. منم میگم بله من بزرگترین خواسته ام از خدا سلامتیه ولی خوب کنارش آدم دلش میخواد زیبا هم باشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه کسایی ک زیبا بودن زندگی براشون راحتتر بودهمنم از اندامم و صورتم متنفرم طوریکه هیچ عکسی نمیگیرم ...

یه عمر گفتن زیبایی مهم نیست. ولی واقعا مهمه. حداقل در نگاه اول همه از آدم زیبا خوششون میاد.

منکه خیلی مخالف این کارام مگه اینکه واقعا مشول اساسی وجود داشته باشه. یه راهیه که ته نداره. چون مشک ...

نه واقعا همه این ایرادات رو به روم میارن. رفته بودم برای چکاپ سینه دکتر برای سونوگرافی. دکتره گفت تو که هیچی نداری پس چرا کیست داری. خواستن ماموگرافی کنن هم به زور تونستن انجام بدن و خانمه کلی غر زد که چقدر کوچیکه و ... .

من بینیم بزرگه ولی بنظرم عمل عوارضش زیاده.مت فقط دوست دارم پوستم خوب باشه.بتظرم پوست خوب ۷۰ درصد زیب ...

من بینی ام خیلی بزرگ بود و قوز داشت. البته انحراف بینی هم داشتم. یعنی عملم جنبه درمانی هم داشت. به همین دلیل بعد از عمل تنفسم راحت تر شد و آلرژی شدیدی که داشتم بهتر شد. ولی پوستم مدتی خراب شده بود و خیلی جوش می زد. ولی ارزشش رو داشت هم از نظر زیبایی هم از نظر پزشکی. منتها خوب شکلش باب میلم نشد و نوکش کمی بزرگه.

نه واقعا همه این ایرادات رو به روم میارن. رفته بودم برای چکاپ سینه دکتر برای سونوگرافی. دکتره گفت تو ...

به دکتر میگفتی مغز خودشم سونوگرافی میکرد چون واقعا معیوب بوده که اینو گفته عزیزم.

خودتو بپذیر.

ازدواج کنی بهتر میشه. حدایلش بعد یه شکم زاییدن شل و اویزون نمیشه

الهی به امید خودت...