2777
2789
عنوان

عقیم بودن مرد

148 بازدید | 11 پست

۱سال و نیم باهمیم قصدمون جدی بود ولی فقط خانواده اون میدونن..امروز میخواست کات کنه اصرار کردم دلیلش و بگه گفت چند روز پیش بخاطر یه مشکل دیگه رفت دکتر بعد دکتر بهش گفته اسپرمش ضعیفه و امیدی هم نیست میگفت یکی از عموهای باباش هم عقیم بوده و بچه دار نشدن 

خودشم ۸ ۹ ساله سیگار و الکل هم مصرف میکنه

ولی داداشاش بچه دارن..

گفت نتایج ازمایش رو میاره و با هم میریم دکتر

خیلی دوسش دارم ولی نمیتونم بدون بچه

چیکار کنم

کسی رو میشناسین اینجور باشه درمان کنه بچه دار شن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تو ایران انجام نمیدن..شما دیدی کسی انجام داده باشه؟خودم با این موضوع و جنین اهدایی مشکلی ندارم ...

توتاپیکادیدم چن نفرگرفتن توایران مشکلی نداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چی بگمفکر نکنم اخه گفت با هم میریم چندتا دکتر ببینیم چی میگن

آخه تو پامیشی بری دکتر ارولوژی اصلا سردرمیاری 

اگه دکتره آشناش بود چی؟؟ 

میگم عییییین این داستان تو سایت چند سال پیش شنیدم فک نمیکنی خیلی بهش اعتماد داری

آخه تو پامیشی بری دکتر ارولوژی اصلا سردرمیاری اگه دکتره آشناش بود چی؟؟ میگم عییییین این داستان تو سا ...

بعد اینکه گفت اینجوری شده بهش گفتم درمان میکنی یا جنین اهدایی و اینا هست..گفت نمیدونم چیکار کنم و تو حق داری مادر شی

اره فکر نکنم دروغ بگه

به نظرت باهاش دکتر نرم؟

بعد اینکه گفت اینجوری شده بهش گفتم درمان میکنی یا جنین اهدایی و اینا هست..گفت نمیدونم چیکار کنم و تو ...

نمیدونم برو ولی از من ک سنی ازم گذشته بشنو اینا همش دروغه 

آخه کسی تو مجردی همچین آزمایشاتی رو انجام نمیده

این مشکل خیلی زیاد شده چون الکل مصرف میکنه باعث نابود کردن اسپر میشه باید دود الکل بزار کنار  تغذیه درست با مغزیجات  ویتامین ها  و  ورزش شروع کنه در عرض 3 ماه برمیگرده اگه اراده داشته باشه 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔