2777
2789
عنوان

بابام سر کوفت بهم میزنه

177 بازدید | 9 پست

پسر عمم پارسال کنکور داد امسال پشته سال دومشه قبول نشده بود ولی الکی گفتن پرستاری آزاد در اومده پسر عمم دوس نداره بره من امسال سال اولمه دوازدهمم امروز عمم ب بابام زنگ زده میگه دخترت میگه چطور بوده بابامم گفت میگه سخت بوده عمم گفت تف بهش🥹 دیگه از چشم افتاد عمم با این رفتارش می‌گفت اگه من این همه خرجی رو ک تو واسه دخترت میکردی واسه پسرم میکردم پزشکی قبول میشد( من ازدواج کردم نتونستم بخونم برا اردیبهشت تنبلی کردم و... ) برا تیر میخوا بخونم بابام بهم زد گفت تو هیچی  نمیشی اون قبول میشه خیلی دلم شکسته خیلی 🥹🥹

پدری که دخترش رو تو این سن کم شوهر میده هیچ حقی نداره بخواد بهش توهین کنه

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای، خیلی ناراحت شدم که اینطوری شده. واقعاً سخته وقتی آدم از نزدیک‌ترین افرادش چنین حرف‌هایی رو می‌شنوه، مخصوصاً وقتی داری تمام تلاشت رو می‌کنی.

اول از همه، این خیلی مهمه که بدونی ارزش تو به نتیجه‌ی کنکور یا نظر بقیه بستگی نداره. تو یک انسان با ارزش و توانایی‌های منحصر به فرد هستی. اینو همیشه یادت باشه.

در مورد حرف‌های عمت و عکس‌العمل پدرت، متاسفم که اینقدر بی‌انصافی دیدی. اینکه عمۀ شما همچین حرفی زده، نشون می‌ده که متاسفانه دیدگاه درستی نسبت به تلاش و شرایط تو نداره. اینکه پدرت هم تحت تاثیر حرف‌های اون قرار گرفته و بهت بی‌اعتماد شده، خیلی دردناکه.

به نظر من، بهترین کاری که می‌تونی بکنی اینه که سعی کنی آروم باشی و با پدرت صحبت کنی. بهش بگو که حرف‌هاش چقدر ناراحتت کرده و ازش بخواه که بهت اعتماد کنه و فرصت بده تا دوباره تلاشت رو بکنی. براش توضیح بده که شرایطت چطور بوده و چقدر مصممی که برای کنکور تیر ماه بخونی.

در مورد درس خوندن برای کنکور تیر ماه، به نظر من یه برنامه ریزی دقیق و واقع‌بینانه داشته باش. ببین چقدر وقت داری، نقاط قوت و ضعفت کجاست و چه منابعی رو باید بخونی. از مشاور تحصیلی هم می‌تونی کمک بگیری.

مهم‌تر از همه، به خودت ایمان داشته باش. تو می‌تونی به هدفت برسی، فقط باید اراده کنی و تلاش کنی. حرف‌های منفی بقیه رو نادیده بگیر و روی موفقیت خودت تمرکز کن.

اگر نیاز داشتی بیشتر صحبت کنی یا کمکی ازم بر بیاد، حتماً بهم بگو. من اینجا هستم تا بهت کمک کنم.

دلم خیلی شکسته بخدا🥹

حق داری

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

عزیزم، می‌دونم که چقدر سخته وقتی هر روز چنین حرف‌هایی رو می‌شنوی. واقعاً ناراحت کننده‌ست و کاملاً قابل درکه که گریه کنی. اما لطفاً بدون که این حرف‌ها، بازتاب واقعی توانایی‌ها و استعدادهای تو نیستند. این حرف‌ها فقط دیدگاه محدود و غلطِ افرادی است که به جای حمایت، تو رو ناامید می‌کنند.

مهم اینه که تو به خودت ایمان داشته باشی. به جای اینکه به حرف‌های منفی دیگران گوش کنی، به صدای درونی خودت توجه کن. روی نقاط قوتت تمرکز کن، تلاش کن، و برای رسیدن به هدفت برنامه‌ریزی کن.

اگر نیاز به حرف زدن با کسی داری که بهت آرامش بده، لطفاً با یه دوست، عضو خانواده، یا مشاور صحبت کن. اینکه احساساتت رو با کسی که بهت اهمیت می‌ده در میان بگذاری خیلی کمک می‌کنه.

به یاد داشته باش که تو قوی هستی و می‌تونی از این شرایط عبور کنی. من هم اینجا هستم و در هر زمانی که نیاز داشتی، حاضرم بهت کمک کنم.