2777
2789
عنوان

حمله موریانه

74 بازدید | 6 پست

دوستان سه روز پیش دیدم قسمت بالای مبلم به اندازه یه نخود سوراخ شده وداخلش یه حشره مشکیه داخلش سم ریختم وحشره رو دراوردم بعد همه خونه رو سم کامن زدم الان دوباره یه دونه فک کنم موریانه است روش بال داشت کف اتاق پیدا کردم کشتمش چیکار کنم راه حلی دارید من تمام وسایلم نو همه رو پارسال عوض کردم میترسم از بین بره 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
دور تا دور خونتون گچ موریانه بگیر بزن

ازبین میبره میترسم داخل مبل ها رفته باشه ولی دیده نشه

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما

عزیزم.

دیدم نوشته بودی مادرت خیلی دوست داشتی...

من همیشه استرس داشتم ولی از ۱ شنبه هفته قبل ول نمیکنه

من پدر نداشتم...

روانشناس میگه این وسواس فکری و افسردگی و اضطراب هست که من دارم.

من خیلی به مامانم بد کردم...یا از خدا بخواه به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و خودم اسمم آرزو , عمر طولانی با سلامتی بده یا اینکه 

هر ۳ تا باهم بمیریم بریم بهشت 

من نمیخواهم حتی ۱ ثانیه ازهم جدا بشیم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام