2777
2789
عنوان

شوهرم گفت همه بدنت جای بخیست

5425 بازدید | 36 پست

امشب ۴شبه که بینیمو ترمیم کردم ،خیلی اذیت شدم شوهرم حتی یه لیوان ابم دستم نداد امروز بچمو خیلی کتک زد بعدم بلند بلند داد میزد که بدن مامانت همش بخیست همه جاش ترمیمی وعملیه ،دلم خیلی شکسته،پروتز سینه قبلا کردم الانم بینیمو ترمیم کردم هزارتومنم خودش نداده 

خب نکن عزیزم

خودتو بپذیر و دوست داشته باش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی اقایون دوس ندارن بهتره نظر شوهرتم بپرسی تو این موارد ولی حق نداشته این حرفو بزنه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

وای رفتم دکتر ی خانمی اومده بود گچ بینیشو برداره بهش گفتم سخته؟گفت دکتر گوش و حلق و بینی بری خوبه مال من تامپون برداشت راحت نفس کشیدم

بعد خیلی اعصابش بهم ریخته بود بخصوص زمانی گوشی مطب زنگ میخورد عصبی میشد گفت سه شنبه عمل کردم ۵شنبه شوهرم یهویی سکته کرد فوت شد انقد گریه کردم و خودمو زدم ک حس میکنم دماغم سنگینه روصورتم

بیچاره افسرده شده بود

یاد اون افتادم یهو