2777
2789
عنوان

9 ساعته هیچی پیامی نداده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 42 پست
دلش میخواد تو بدویی دنبالشببین نگاه یه بازی دو سر برد رو شروع کنبهش زنگ بزن صداتم محکم کن نلرزهبهش ب ...

تازه آشتی کردیم این کارو کنم ممکنه بد بشه

-این کاربری واگذار شده به من..ترانه ام🫂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسمی نیست هنوز

قصدت فقط سرگرمیه ؟؟خیتلت نباشه خودش بخواد میاو

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

تازه آشتی کردیم این کارو کنم ممکنه بد بشه

عزیزم 

دوست داشته باشه میفته به پات

چرا واقعا دلت میخواد با کسی باشی که ممکنه بهت خیانت کنه

بابا تو ارزشمند ارزش دارییییی 

ارزش خودت رو بدون اون نباید با تو اینجوری رفتار کنه 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

سرش جایی گرم نیس صبر کرده شما پیام بدی .غرورش حفظ بشه

محلش نزار بالاخره جواب میده

نشین پا ساعت ک چند ساعته پی ام نداده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

هوففف نمیتونم عاشقشم

باید بتونی قربونت. اون عاشق نیست؟ اگ هست چطو میتونه؟ بابااااا من یکی تو کتم نمیره یکی بهونه بیاره بگه نمیتونم بیکار نشدم اونم الانننن ک مردم انقد با تکنولوژی و گوشی سر کار دارن تا سرویس بهداشتیم میرن گوشی میبرن همراهشون! طرف تو جنگ جهانی نامه می‌نوشته برا عشقش پسرای پرنسس الان میگن وقت ندارییییم بهونه س عزیزم بهونهه

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
باید بتونی قربونت. اون عاشق نیست؟ اگ هست چطو میتونه؟ بابااااا من یکی تو کتم نمیره یکی بهونه بیاره بگ ...

++++++++++

آدمی که دوست داشته باشه و بخاد برات تایم بزاره میزاره

من با پسری تو رابطه بودم که از صب تا شب میمرد تهش میومد میگف رفته بودم شهرستان وقت نشد

از طرفی با پسریم بودم بش پیام دادم تو پمپ بنزین تو همون یه دقیقه که بنزین بزنه یواشکی گوشیشو دراورده جواب داده با مامانم بیرونم عزیزم رسیدم جواب میدم

این ادمم که از ظهر تالا گمه ولی آنلاین شده تکلیفش معلومه 

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

++++++++++آدمی که دوست داشته باشه و بخاد برات تایم بزاره میزارهمن با پسری تو رابطه بودم که از صب تا ...

همینو بگو...دقیقا همینه

باید عیش خودش رفتار کرد

این دستکاری روانی بهش میگن واقعا باید از این آدما دوری کرد اگ آدم ب فکر روانشه

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱