2777
2789

عشقم بیست روزه رفته پادگان اموزشی.روز پنج شنبه زنگ زد ولی نگفت فعلا نمبتونه زنگ بزنه.الان سه روزه زنگ نزده نگرانشم خیلب

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸

این سه روزه اعصابم خرابه باور کنین معده درد عصبی گرفتم.تو روخدا شما شده برن سربازی و زنگ نزنن؟فقط پنج شنبه گفت یه هفته دیگه میان دوره میدن

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نمیتونه زنگ بزنه.نگران نباش

خونه خاله که نرفته بتونه هر وقت دلش خواست زنگ بزنه

صف تلفن هم خیلی شلوغه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

آره یه دوست پسر سرباز داشتم اتفاقا قدیما😁 آموزشیه خواهر دست خودشون نیست که هروقت بخوان زنگ بزنن. صبر کن میزنه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اووووو حالا بزار برسه تا یه دوری تو پادگان بزنه و همه جارو ببینه یه هفته طول میکشه

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

منم عشقم سربازه اموزشیسو تموم کرده 4 ماه رفته .هر روز زنگ میزد اما یبار بردنشون جایی 5 روزینا شد نتونست زنگ بزنه اموزشیش ما بیشتر هموم میدیدم تا الان

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من