2777
2789

فکر کنم بابونه بزاری با حنا روشن میشه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم

خب یواشکی بزن گفتن بگو حنا هست من حنا زدم نمیدونستم کلن موهامو نابود کرد از موخوره هرکسی میگفتم میگفت خیلی بده حتا برا مو بعد من اکسیدان میزدم نیم ساعت بعدش حنا قهوه ای روشن دراومد اما ن زیاد روشن خیلی هوشگل بود رنگش انگار طبیعی اینرنگی بود اما پراز موخوره شد مجبور شدم کوتاه کنم حالا یواشکی رنگ بزن اگ گفتن بگو حناست

آهان میتونم دوباره بزارم چون دیشب حنا کردم تازه

اول که حنا میزنی رنگش بعد از چند روز تیره تر میشه صبر کن این اول رنگش ثابت بشه بعد اون دومیه رو بزن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

باشه اره موهام مشکی بوده خیلی تیره تر شدن الان

سه چهار روزی صبر کنی کافیه 

شایدم روشن تر شد مرور زمان شستن نزدم دیگه

همون لحظه واسه من روشن تر میشه ولی بعد از چند روز خیلی تیره تر میشه هر بار که میزدم یه درجه روشن تر میشد 

همون لحظه واسه من روشن تر میشه ولی بعد از چند روز خیلی تیره تر میشه هر بار که میزدم یه درجه روشن تر ...

مقدار حنا و بابونه چقدر بزنم دقیق بلدی بگی چی بزنم ؟

نمی‌دونم حساسبتم دارم خیلی کلم میخاره