کیا وقتی عصبی میشن و کنترل از دست میدن فحش بد و ناموسی میدن؟؟
من عصبی بشم فحش بد میدم خیلیهم ذوق زده بشم فحشم میاد
من تنهام؟؟؟
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
سعی کن خودتو کنترل کنی اصلا قشنگ نیس خصوصاً برا یک دختر
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍
عادیه ولی مواظب باش که تو متن و اینا از خودت رد به جا نذاری میتونن شکایت کنن و رقم بالا جریمه بشی
توی عصبانیت پیام فحش نمیفرستم خخخخ 🤣🤣😂🤣
نه بابا من همینجوری عادی هزاران جفنگ میدم به مرده زنده طرفاز زیر خاک شروع میکنم تا بره برا عمه و دا ...
خوبه عین منی پس