2777
2789
عنوان

ایدز

277 بازدید | 28 پست

دوستم ایدز گرفت بخاطر نیدل استیک 

پارتنرش هم ولش کرده گفته نمیتونم باهات کنار بیام 

بچه ها کسی تو اطرافیانتون داشتید این موردی ؟ 

میخوام بدونم چیکار کنه حالش بهتر میشه فکر خودکشی زده به سرش بنده خدا از گل هم پاک تر بوده سر هیچی ایدز گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری گرفته؟ من یکی از آشناها از استخر گرفته بود خدا کمکش کنه

ایدزغیرممکنه ازاستخربگیری ،اون زیگیل تناسلیه حتما،ایدزازطریق امپول الوده،خون ورابطه جنسی میگیری

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

کادر درمانه سوزنه بیمار اشتباهی خورده تو دستش

ای خدا این کلینیک ها هست اسمشو دقیق نمیدونم برا اونایی که لازم دارن و واقعا واجب هست براشون واکسن میدن هرچند خوب نمیشه اما باز کنترل میشه

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

ایدزغیرممکنه ازاستخربگیری ،اون زیگیل تناسلیه حتما،ایدزازطریق امپول الوده،خون ورابطه جنسی میگیری

شاید به ما اینطوری گفتن حالا درست یا غلطش با خودشون 

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

کادر درمانه سوزنه بیمار اشتباهی خورده تو دستش

خب در این مواقع میرن داروهایی هس ۷۲ ساعت اول میگیرن دیگه براشون مشکلی پیش نیاد 

بعد چه طور کادر درمانیه که نمیدونه ایدز مثل قدیم نیس الان خیلیا دارن زندگی عادیشون میکنن یه مدت دارو مصرف میکنن میزان ویروس در بدنشون صفر میشه و دیگه حتی قابل انتقال هم نیس

خب در این مواقع میرن داروهایی هس ۷۲ ساعت اول میگیرن دیگه براشون مشکلی پیش نیاد بعد چه طور کادر درمان ...

اینجا هنوز اونقدر تو زمینه ایدز پیشرفت نکرده 

کشورهای خارجی بله

ولی دیگه نمیتونه ازدواج کنه چون هیچ مردی نمیپذیره