2777
2789
عنوان

آسایشگاه !!!

256 بازدید | 14 پست

قضیه این تاپیک آسایشگاه چی بود ؟ همیشه تا میومدم بخونم یا نتم تموم میشد یا خوابم میرفت یا یادم میرفت یا سایت هنگ میکرد الان چندتا کاربر قدیمی دیدم یادم افتاد

اسایشگاه بود دیگه 😁یه تعداد کاربر سر زنده بودن که شیدی و تیارا سر دسته شون بودن کلا یک تاپیک فان بود

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعا 😄😄😄 یه سری کاربر باحال بودن از عمد و شوخی اینو گذاشته بودن فک کنم

اره جو سایت انقدر بد و وحشتناک نبود این حجم کاربر جدید نداشت کاربرها مزاحم و مشکل دار بلانسبت شما خیلی کم بودن اما خوب باز مخالفینی هم داشت که زدنش ممنوع شد اکثرا رفت تلگ رام یه مدت ذرت جور همه رو برای خندون میکشید اینجا😁

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

من چن سال پیش تو نت سرچ میکردم هی میومد نی نی سایت درباره ی خیلی مسائل ولی نمیدوستم اینجوریه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
کاش بیان منم ببرن دوسشون داشتم

چی بگم عزیزم از اون گروه من فقط نوتلا اینجا دیدم شما دیدیش بهش بگو شاید تونستید دوستان خوبی باشید😊

چی بگم عزیزم از اون گروه من فقط نوتلا اینجا دیدم شما دیدیش بهش بگو شاید تونستید دوستان خوبی باشید😊

اره نوتلا هم رو یادمه ... مرسی گلم لطف کردی چشمم همش دنبال اون کاربریای قدیم بود از وقتی قالب عوض شد نیومدم تقریبا

اره نوتلا هم رو یادمه ... مرسی گلم لطف کردی چشمم همش دنبال اون کاربریای قدیم بود از وقتی قالب عوض شد ...

پس مجدد خوش اومدی اما کاربرها قدیم اکثرا نیستن یا فعالیتشون خیلی کم 

تاپیکهای شادی بود یادش ب خیر... 

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس