2777
2789

4 ماه تقریبا کات کردیم سه شنبه ها میبینمش سر یه کلاسی تا قبل از عید درسته کات بودیم ولی سلام علیک و.. میکردیم بعد از عید من دیگه واقعا ازش فاصله گرفتم درسمو جدی گرفتم ب خودم رسیدم و.. اصلا محلش نذاشتم اصلاااا یعنی سه شنبه ها ب دیوار نگاه میکردم ب این نه دیروز بهم زنگ زد گفت ازت گله دارم بابت این باهام سلام علیک نمیکنی این رفتار ها دور از شان و ادبه ما دشمن نیستیم یه گله دیگه هم بابت اینکه تولدش 4 اردیبهشت بود و تبریک نگفتم کرد و گوشی جدید خریدم تبریک گفت راجب همه چیز حرف زد حتی مرگ مادر زن عموش از اینکه وضع مالیش یکم بد شده خیلی خوب و.. حرف زد باهام انگار نه انگار ک کات کردیم بعد من خیلی سرد و معمولی حرف زدم 1 ساعت و نیم حرف زد 80 درصد اون حرف زد 20 درصد من اونم جوابشو فقط دادم آخرشم گفت من پیگیر شمام هنوز آخرشم تشکرکرد ک جوابشو دادم و گفت مشخصه با اصالتی که هیجانی و... رفتار نکردی و جوابمو دادی من دوست شمام هرجا گیر کردی بگو بعد گفت نمیخواستم زنگ بزنم ولی استخاره گرفتم زنگ زدم 

این فازش چیه خدایی؟ اگر منو میخواد بگه و تمام اگر نمیخواد این اداها چیه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

این فکنم هنوز تو فکرته

هولم نیست چون اگر بود دانشگاه پر دختر میرفت سراغ اونا

تو محل نده بزار اگر قراره دوباره ارتباط بگیره خودش پا پیش بزاره

اصلا ام هیچ حرفی نزن اگر سلام کرد سلام کن ولی خودت پیش قدم نشو

گله ام کرد بگو کات کردیم دردت چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فکنم هنوز تو فکرتههولم نیست چون اگر بود دانشگاه پر دختر میرفت سراغ اوناتو محل نده بزار اگر قراره ...

اصلا فکر کنم علاقه ای به ارتباط مجدد نداره فقط حال و احوال کرد صحبت کرد همین 

گفت که فکرش پیشته دیگه چجوری بگه

ببین اینو گفت درست ولی اصلا حرف از برگشت و.. نزد حتی نه پیام داد نه هیچی فقط زنگ زد انگار وجود نداره دوباره رفت تمام