4 ماه تقریبا کات کردیم سه شنبه ها میبینمش سر یه کلاسی تا قبل از عید درسته کات بودیم ولی سلام علیک و.. میکردیم بعد از عید من دیگه واقعا ازش فاصله گرفتم درسمو جدی گرفتم ب خودم رسیدم و.. اصلا محلش نذاشتم اصلاااا یعنی سه شنبه ها ب دیوار نگاه میکردم ب این نه دیروز بهم زنگ زد گفت ازت گله دارم بابت این باهام سلام علیک نمیکنی این رفتار ها دور از شان و ادبه ما دشمن نیستیم یه گله دیگه هم بابت اینکه تولدش 4 اردیبهشت بود و تبریک نگفتم کرد و گوشی جدید خریدم تبریک گفت راجب همه چیز حرف زد حتی مرگ مادر زن عموش از اینکه وضع مالیش یکم بد شده خیلی خوب و.. حرف زد باهام انگار نه انگار ک کات کردیم بعد من خیلی سرد و معمولی حرف زدم 1 ساعت و نیم حرف زد 80 درصد اون حرف زد 20 درصد من اونم جوابشو فقط دادم آخرشم گفت من پیگیر شمام هنوز آخرشم تشکرکرد ک جوابشو دادم و گفت مشخصه با اصالتی که هیجانی و... رفتار نکردی و جوابمو دادی من دوست شمام هرجا گیر کردی بگو بعد گفت نمیخواستم زنگ بزنم ولی استخاره گرفتم زنگ زدم
این فازش چیه خدایی؟ اگر منو میخواد بگه و تمام اگر نمیخواد این اداها چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.