2777
2789
عنوان

کنکوریا چخبر امروز چیکار کردین

338 بازدید | 32 پست

زیستتون رو نگاهی انداختم 

ابهامی بود و سختر از پارسال

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زیست رو نگاه کردم 

اتفاقا فکر کردم که چقدر شبیه پارسال بود

فکر کنم کسی تیپ تست های سال قبلو کار کرده باشه خیلی کمک کرده بهش

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

منم زیست رو نگاه کردم اتفاقا فکر کردم که چقدر شبیه پارسال بودفکر کنم کسی تیپ تست های سال قبلو کار کر ...

کراسینگ اورش ایده جدید بود و دام دارتر از پارسال<

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

خیلی سخت بود با ایکه زیستم خوب بود فک کنم زیر 50 زدم

اگه سخت باشه ۴۰ هم درصد خوبیه

ینی اگه سخت باشه بهتره ؟

اگه سخت باشه واس همه سخته و اگه درصد پایینم بزنی تراز بهتر میاد

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

مهم نیس دیگه برامعین خر خوندم تهشم مثل همون خر موندم تو گلامسال آبیاری گیاهان دریاییم قبول شم میرم

قبول دارم سخت بود ولی تیر هم هست نگران نباش

ریاضی قابل انتطار عین همیشه سخت زیست خیلی سخت شده بود

ریاضی از پارسال سختتر بود صادقانه بگم😊