2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه سالها امتحان روشهای مختلف خودم و دوستان رو میگم. هرچند خسته کننده میشه جزئیات رو گفت ولی میتونم ادعا کنم صادقانه ترین نظره چون دنبال روش و معرفی هیچ جایی و زیرمجموعه گیری نیستم. فقط موارد رو میگم.

1- یه سری سایت ها که تخصص نمیخوان. قبلا سایتهای کلیکی ایرانی رو دیدین. چیزی فراتر از اونا که بازدید و عضویت و این کارا داره. ولی ماهی در حد 500-600 هزار تومن در میارین..اومدم که صادقانه بگم نه وعده مفت و پوشالی

2-دوران باتهای تلگرامی به پایان رسید. با تجربه بدی هم به پایان رسید. سود اصلی نصیب سازندگان باتها شد. ولی سبک قدیمی ایردراپ ها که تو سایت ها بودن هنوز قوی هستن. منتها باید وقت بذارید. مثلا میگن برید فلان سایت یه تراکنش بزنید. کیف پول وصل کنید. توئیتر رو فالو کنید و ... اینم صادقانه ش اینه: باید چندین ایردراپ فعالیت کنید تا بعد از چند ماه مثلا 2-3 تاش بگیره. ولی اینم بگم بعضیاش که میگیره هم مبالغ وحشتناکی میدن. 80 درصدش به نتیجه نمیرسن ولی بخت باهاتون یار باشه دلار خفنی سر همون 2-3 تا که بگیره گیرتون میاد.

ادامه دارد .....

3- ارز دیجیتال ریسکی هست. اگه دانش ندارین هرگز سمتش نرید. ممکنه 10 خرید اولتون هم سود خیلی عالی بشه. 5 میلیون شما بشه 20 میلیون ولی روزهای بد بازار و سیو نکردن سودها و اخبار و ... باعث میشه در نهایت بازنده بشین. خود من و خیلی ها می گفتیم بله ما ضرر نمی کنیم. ولی همین که سری های بعد پول بیشتری میاری، همینکه به خیال اینکه دیگه قیمت از این پایینتر نمیره ولی میره. همینکه پیجها جار میزنن شش ماه بعد سود 300 درصدی ولی میبینی گذشته و 300 که سهله، 30 درصد هم تو ضرری متوجه میشی بازار به اون گل و بلبلی نیست.

بله ترید یه روش خیلی عالی برای درآمده ولی روزای تلخ و زشت هم داره و اکثر پیجا فقط قسمت زیباش رو نشون شما میدن. بهتون ثابت می کنم بهترین معامله گرها نیز با تمام دانش و تخصص و تجربه روزهای بسیار بد دارن. چون ماهیت بازار، ریسکی هست.

این همه گفتی نصفه وب کردی

بله

چون استقبالی نشد. حتی یه لایک نزدن

منم فکر کردم اصلا دیده نشده 

وگرنه شک نکنید صحیح ترین حرفا رو میزنم و نمیام یه مشت مقاله های اینترنتی بگم. روشهایی هستن که طی سالها بررسی کردم.

خوب حالا راه آخر که گفتی توپه رو میگی

ببخشید که تاخیر داشتم. باشه میگم.

هم استارتر هم شما و هرکی مطلب رو میخونه، میخوام بگم تمام روشها رو جدی بگیرید ولی اینم بگم خودتونم تحقیق کنید و تصمیم بگیرید.

من روشها رو که میگم یا خودم تست کردم یا از بهترین ها و اینکاره ها دیدم. نمونه های موفقش رو دیدم.