2777
2789

سلام ، بچه ها من پنج هفته و ۲ روزم بود نزدیکی داشتم با همسرم، دکتر بی تجربه من  رو منع نکرده بود و منم نمیدونستم، بعدش افتادم به لکه بینی ، بعد شیاف استفاده کردم و استراحت چند روز تا اینکه لکه بینیم هی کم و زیاد میشد ولی حالت قهوه ای داشت، دیشب به شدت دل و کمرم درد میکرد ، حساسیت سینه هام رفع شده بود، پاهام تیر میکشید جوری که حس میکردم واقعا پریود میشم، بعد امروز رنگ لک بینی و حجمش خیلی تغییر کرده و زیاااد شده  رو به قرمزی رفته یکم و لخته های کوچیکم داره باهاش دفع میشه و من همچنان  دلم و کمرم درد میکنه مثل وقتی پریودم و درد دارم، بیشترم دستشویی که میرم میبینم. مثل خونریزی نیس لکه اما لخته سیاه و قرمزم بهش اضافه شده و آبکی

بنظرتون داره سقط میشه ؟؟ یا امیدی هست امروزم جمعه س نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان