2777
2789
عنوان

مجردم و ارامش ندارم

173 بازدید | 6 پست

بچه ها من ۳۵ سالم شده دیگ 

مجردم.  زندگیم یی ب شدت سختی داشتم ک اینجا واقعا نمیگجنه بگم .انواع محدودیت ها . انواع سرکوفت ها . زد و خورد پدر و مادر. فحش ناموسی .محدودیت ارتباط با دوستام . محدودیت سر کار رفتن (خودشون میگفتن فقط فلان جا میشه بری ک من دوست نداشتم). 

نشستم تو خونه همه دوستام پراکنده شدن رفتن پی زندگی شون بچه آوردن..... من ی خواهر و بردار بزرگتر از خودمم دارم اونا ازدواج کردن و دو تاشون طلاق گرفتن داداشم ورشکست شده بود زنش جدا شد . خواهرم شوهرش با یکی دیگ آشنا شده بود و از همدیگر جداشدن. اومدن پیش هم زندگی میکنیم . منم ی وقتهایی آنلاین شاپ  میزدم و از تو خونه کار میکردم پولش در حد خیلیییی کم بود اما سرم رو گرم میکرد . یهو چشم باز کردم دیدم شده ۳۵ سالم و هیچی ب هیچی . هیچ خوشحالی و سرگرمی خاصی ندارم . فقط پیاده روی میرم . فیلم و کتاب و پادکست اینا گوش میدم . خیلییی حالم بده . نه ماشین داریم ک بریم گردش نه پول داریم با این قیمت ها بریم مسافرت. هیچ وقت هیچ کس ازم نخواسته ک باهاش ازدواج کنم خواستگاری زنگ نزد. تو رو خدا بگین چجوری خودمو آرون کنم 

خدایا حکمتت شکر،منم ازاینکه متاهلم ناراحتم و زندگیم باب میلم نیس

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱

با توجه به مشکلات خودم نمیگم خوشبحالت من از زندگی کسی خبر ندارم امیدوارم کسی که لیاقت شما رو داره بزودی سر راهتون قرار بگیره 

من یه دختر ۲۰ سالم که فقط آرزوم پزشکی بود سال دوازدهم که بودم به خاطر محدودیت هایی که داشتم افسردگی گرفتم نتونستم درس بخونم همون سال مادرم و خاله هام منو مجبور به ازدواج کردن من از ازدواج و زندگی متاهلی از اول بیزار بودم عقد شدم و طلاق گرفتم از پسر اولی داشتم کم کم خودمو پیدا میکردم که باز همه دورمو گرفتن و باعث شدن با فاصله چند ماه از جدایی قبلی من بازم ازدواج کنم 

الان من یه دختر ۲۰ سالم که عقدم امروز رفتم سر جلسه کنکور هیچی بلد نبودن فقط به دخترای مجرد دوروبرم غبطه میخوردم من الان افسرده تر از سابقم فقط به اسم زنده‌م کلی زندگی نمیکنم 

شاید حرفامو باور نکنید ولی من تا حالا بیرون خونه خودمونو ندیدم دختر به شدت خجالتی و ساده‌ای هستم که با دو تا حرف زود گول میخورم 

برام آرزو کنید بمیرم دلم مجردی میخاد من هیچ جا نرفتم دیگه نمیشهههههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا حکمتت شکر،منم ازاینکه متاهلم ناراحتم و زندگیم باب میلم نیس

چرا اینطوریه واقعاااا 

دارم دیوونه میشم ببین نگاه ادما انقد بهت بد میشه از ی زمانی به بعد ک ارزو مرگ میکنی همه تمسخر میکنت نمیدونم چیکار کنم 

با توجه به مشکلات خودم نمیگم خوشبحالت من از زندگی کسی خبر ندارم امیدوارم کسی که لیاقت شما رو داره بز ...

ببین منم با شدت خجالتی هستم به شدت ساده هستم وقتی دختران تو جامعه رو میبینم حیرت میکنم . منم انقد محدودیت دارم ک نمیدونی . منم درسی ک خوندم رو دوست نداشتم مدرکش انداختم کنار . الان ی مرده متحرک هستم فقط. شما تو خونه چیکار میکنی ک سرگرم بشی؟ من دوستام رو همرو از دست دادم هیچکی رو ندارم 

چرا اینطوریه واقعاااا دارم دیوونه میشم ببین نگاه ادما انقد بهت بد میشه از ی زمانی به بعد ک ارزو مرگ ...

عزیزم بااین دل شکسته م ازخدا میخوام که آنچه مدنظرته قرار بده 

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱