2777
2789
عنوان

کنکور

157 بازدید | 14 پست

کسی بوده کنکور اردیبهشت تراز 6 هزار تا 7 هزار این حدودا بیاره بعد کنور تیر 8500 تا 9000 بیاره البته تشریحی من خوبهدیعنی نهایی قشنگ میتونم مهدل بالای 19 بیارم ولی کنکور امروز از شدت استرس و سختی خوب ندادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کنکور امروز سخت بوده و برای همه هم سخت بوده

نگران درصد غیرمنتظره و پایین نباش.

ولی تلاشتم بکن برای تیر ، از اشتباهاتت درس بگیر تحلیل کن.. نهاییتم خوب باشه که دیگه عالیه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم کنکور امروز سخت بوده و برای همه هم سخت بودهنگران درصد غیرمنتظره و پایین نباش.ولی تلاشتم بکن بر ...

نهایی اره تو تشریحی خوبم همیشه معدلم بالای 19 بوده پارسالم نهایی یازدهم خوب دادم

اره کنکور خیلی سخت بود امروز منم درصدام خوب نشد همه امیدم روی تیره

نهایی اره تو تشریحی خوبم همیشه معدلم بالای 19 بوده پارسالم نهایی یازدهم خوب دادماره کنکور خیلی سخت ب ...

انتظار میره همین کنکورم با درصد ن چندان خوب تراز خوبی بده

چون کلا سطحش بالا بوده

مخصوصا شیمی 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نهایی اره تو تشریحی خوبم همیشه معدلم بالای 19 بوده پارسالم نهایی یازدهم خوب دادماره کنکور خیلی سخت ب ...

عزیزم بنظرت این درصدا تقریبا چ ترازی میده؟

جآن چ میدانست از دنیا چ خواهد کشید...

آره هزاران نفر که حتی توی دفترچه های قلم چی که میدن هم هست مصاحبه هاشون و تیر عالی بوده اردیبشهت گند ...

یعنی اونا بعد اردیبهشت هم برا نهایی خوندن هم تیر ؟

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒