2777
2789
عنوان

اون زن اشغال باعث شد بهش نرسم

578 بازدید | 36 پست

مدت ها قبل درست پارسال برج سه کسی که دوسش داشتم اومد خواستگاریم ولی نشد یه زن بی خاصیت بینمونو بهم زد 

خودشو بزور انداخت گردنش

تمام این مدت براشون آرزوی خوشبختی میکردم 

امروز دست تو دست هم دیدمشون قلبم خون شد

الان فقط از خدا میخوام جداشن

قلبمو خورد کردن پارسال بخاطر اون عوضیا قید کنکورموزدم😭امسال هیچی ندارم 

خدا ایشالا لعنتشون کنه زندگیشون دوام نداشته باشه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خودت هم دنبال نفر جدید باش 

حسرت هیچ فایده ای نداره

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

خودت هم دنبال نفر جدید باش حسرت هیچ فایده ای نداره

دنبالش بودم اون اشغالو دلم میخواد کاش یکی شبیه اونو پیداکنم لااقل...

من اینقدر دلم سیاه نبود نمیدونم چرا نفرینشون میکنم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم والا اون مرده اگه واقعا تورو می‌خواست کسی نمی‌تونست جات رو بگیره. کنکورت رو هم که ول کردی.

یه‌روز می‌فهمی گاهی یه جز خودت و کسایی که دوستشون داری کس دیگری مقصر نیست ولی امیدوارم اون‌موقع خیلی دیر نباشه.

.She's somebody , not some body.  

چی بگم والا اون مرده اگه واقعا تورو می‌خواست کسی نمی‌تونست جات رو بگیره. کنکورت رو هم که ول کردی.یه‌ ...

خیلی اشتباه کردم...

با تمام وجودم عاشقش بودم 😭💔یک ساله دارم سکته میکنم هروز دارم میبینمشون کنارهم می‌خندن انگار‌نه انگار 

هی برو با رفیقی کسی درد و دل کن آروم بشی منم دوتا سوال داشتم ازت اگه درخواست بدم قبول میکنی بپرسم بع ...

درخواست بده

خیلی اشتباه کردم...با تمام وجودم عاشقش بودم 😭💔یک ساله دارم سکته میکنم هروز دارم میبینمشون کنارهم م ...

تو‌ که تاپیک قبلیت گفتی نامزدت دلت می‌خواد تو امضا‌تم نوشتی نامزد داری.

ایسگا گرفتی؟

.She's somebody , not some body.  

مطمین باش اون آقا دوستت نداشته وگرنه هیچکس نمیتونست خودشو بقول شما بندازه گردنش،اون خانم رو دوست دار ...

چقدر آرزوی خوشبختی کنم؟💔تاکی؟

کاش ازدواج کنم حداقل سرم گرم خونه زندگی خودم بشه شاید کمرنگ بشه برام،خانوادش همش میگفتن تو بهترینی براش ما براش بهترینو میگیریم بهترینش اون زن بود؟

تو‌ که تاپیک قبلیت گفتی نامزدت دلت می‌خواد تو امضا‌تم نوشتی نامزد داری.ایسگا گرفتی؟

نه واسه قانون جذبه😭💔سکته کردم به همه اینقدر گفتم

الان امضات

توهم

یا امید ؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.