2777
2789
عنوان

کاش سومین خودکشیم موفقیت امیز بود😭

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 40 پست
میگه بچه پرخاشگره.شاید مشکل روحی داشته باشه ببرندش دکتر بهتره

داره میدونم داره

بخدا من خیلی سعی کردم خوبش کنم خیلی کتاب روانشناسی خوندم خیلی اومدم باهاش حرف بزنم

هیچوقت نشد نتونستم پیر شدم تو این زندگی

❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه نمیتونمخونمون اپارتمانیه اگه بزنمش جیغ میزنه صدامون بره بیرون زشته میترسم پلیس خبر کننولی جدی ...

😐وا 

چی بگم من بودم شاید عصبیش میکردم یواشکی فیلم میگرفتم ک به بقیه نشون بدم

لایک نکن

چرا انقد راحت پذیرفتی نری کنکور بدی ؟ما شب کنکور خواب نداشتیم و از صب زود آماده ک بریم یه وقت دیر نر ...

توام مث مادرمی

وقتی ادمای اینجا باور نمیکنن ازون چ انتظاری میره...

عیبنداره مرسی عزیزم ک خوندی 

❤️

توام مث مادرمیوقتی ادمای اینجا باور نمیکنن ازون چ انتظاری میره...عیبنداره مرسی عزیزم ک خوندی

نمی‌خواستم ناراحتت کنم اما راه حل پیدا کردن بهتر از ترحم خریدنه زندگی یه روز دوروز نیست یه عمره

نمی‌خواستم ناراحتت کنم اما راه حل پیدا کردن بهتر از ترحم خریدنه زندگی یه روز دوروز نیست یه عمره

راه حلی ندارم

فقط تیر مونده

ولی من نیومدم ترحم بخرم دلم میخاست صدایی ک تو خونه در نمیاد حداقل اینجا در بیاد

ولی انگار همه جا خونمون شده

❤️

بابا بزن لهش کن دختره ی لاتوهمسایه خر کیه از یه بچه ی ۱۲ ساله کتک میخوری اینقدر ضعیفی ؟

دقیقا خیلی لاته

نمیشه بخدا نمیشه تو نیستی ببینیش

من همینجوری کاریش ندارم انقد وحشیه فرض کن تونستم بزنمش

این دعوا تا ی سال بعد تموم نمیشه تا یکیمون یکیو بکشه

ی بار چاقو گرفته بود دستش با اون تهدیدم میکرد

اره خیلی ضعیفم همیشه کتک خور خونوادم بودم😭

❤️

خودکشی چرا؟ هیچ چیزی ارزش خودکشی رو نداره عزیزم این بدن امانته دست ما مراقبش باش گلم

ان شاءالله سال دیگه دوباره کنکور میدی

خواهر رو دکتر بردین؟

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

دقیقا خیلی لاتهنمیشه بخدا نمیشه تو نیستی ببینیشمن همینجوری کاریش ندارم انقد وحشیه فرض کن تونستم بزنم ...

عزیز من مثله خودش رفتار کنی  دیگه جرعت اینکارا رو نداره

دوبار جلوش دیوونه بازی درآوردی و زدیش حتی شده یه چیزی پرت کن طرفش 

سعی کن به خانواده ت کاری نداشته باشی خودت باهاش تسویه حساب کن 

بلانسبت میشاشه تو خودش 

وای اگر خواهر من بود الان زنده از زیر دستم بیرون نمی‌رفت 

داره میدونم دارهبخدا من خیلی سعی کردم خوبش کنم خیلی کتاب روانشناسی خوندم خیلی اومدم باهاش حرف بزنمهی ...

پیش روان پزشک ببریدش حتما

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

نمیشه نمیتونمخونمون اپارتمانیه اگه بزنمش جیغ میزنه صدامون بره بیرون زشته میترسم پلیس خبر کننولی جدی ...

از چندسالگی اینطوریه به پدر و مادرت هم میزنه؟

اوتیسم نداره؟

خودکشی چرا؟ هیچ چیزی ارزش خودکشی رو نداره عزیزم این بدن امانته دست ما مراقبش باش گلمان شاءالله سال د ...

تیر وقت دارم سال دیگه چرا

ولی حسرت میخورم همینم نشد برم میگن زیستش اسون بوده منم زیستم قویه

نه با کی ببرمش کی باور میکنه

فقط وقتی مامانم خونه نیست(از صب تا شب سرکاره)شروع میکنه به پرخاشگری با من

شبشم ک میشه رفیق جون جونی مامانم...هنوز نمیدونم چرا انقد باهاش خوبه وقتی هیچکاری واسش نمیکنه

من از ۱۳ سالگی واسش کار میکنم تو این خونه میشورم میپزم درس میخونم ولی اون فقط کارش شده پول گرفتن واسه کلاساش...

حسرت اینکه ی بار منم مث اون دوسداشته باشه تو دلم مونده

هیچوقتم دکتر نمیبرتش با این اخلاقش مطمئنم

خودم همیهش سعی کردم با کتاب روانشناسی و پادکست و اینا خوبش کنم ولی دیگ بریدم

❤️