2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

488 بازدید | 42 پست

سلام من اواخر اسفند عقد کردم و الان نامزدیم یکسری رفتار داره که با صلاح دید خانواده و خودم قصدم حتماا جدایی هست ۲۰ سالمه مهریه ام ۱۴ تاس و میخوام مهریمو بگیرم پیشنهاد شما چیه؟چیکار کنم اول مهریه ام رو بگیرم و جدا بشم؟دوست ندارم کارهامون زیاد طول بکشه اولین کار چیه؟

اگه رابطه نداشتی ۷ تا بهت تعلق میگیره

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

دادگاه ب سرعت رای طلاق نمیده چون فکر میکنه شما تیغ زنی خدایی نکرده ک سریع عقد میکنی و بعد از دو سه ماه میخوای بهم بزنی 

دلیل محکم داشته باش 

مثلا معتاد یا دست بزن یا مشکلات جن سی یا مشکلات روانی داشتن....

چیزی ک بتونی ثابتش کنی وگرنه دادگاه هی میچرخونه جفتتون رو 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه داشتم ولی راجب پرده ام دو به شکم چون خونریزی نداشت میخوام برم دکتر زنان فردت

چ زود رابطه داشتی خواهرم خو یکم صبر میکردی

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

مهریتو بزاری اجرا اگه مرد بخواد اذیتت کنه چندسال باید تو دادگاه باشی بهتره باهاش توافق کنی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

خب چطور ثابت کنم چیکار کنم

اول اینکه دلیلت چی هست 

اگر بخوای سریع طلاق بگیری باید مهریتو ببخشی 

اگر میخوای مهریه بگیری روند دادگاه حداقل ۱سال طول میکشه بعدشم سکه تقسیم بندی میشه تا وقتی ک آقا سکه میده طلاق داده نمیشه معمولا سالی بین ۱تا ۲تا سکه داده میشه و اگر شما میخوای مهریتو بگیری ۷سال فقط روند سکه دادن طول میکشه ک بعدش ک تموم شه طلاقتونو میدن ۱سالم کم کم روند دادگاه یعنی ۸سال 

ولی خب میتونی مهریتو ببخشی ۱سال طول میکشه

بعد عقد فهمیدی مناسب نیست؟ اخلاقش بده بات؟

اره اصلا دو سه هفته اینطوری شده قبلا اینطوری نبود اصلااااا خیلییییی خوب بود🙂حتی تا همین ۱۰ روز پیش ولی فیلمش بود چون دروغ گو و ریاکاره و...