2777
2789
عنوان

کنکوری های امروزه بیاین🥲

99 بازدید | 9 پست

امروز تجربی براتون چطور بود؟

برام واقعا زیست از اون چیزی که فکر میکردم راحتر بود در عوض شیمی و فیزیک واقعا سختت بود اصلا در حد سال هایی قبل نبود ریاضی مثلا هر سال سخت بود امسالم این بود اما انتظار نداشتم فیزیک انقدر سخت باشه توکل بر خدا دیگه دادیم رفت 

شما چطور دادین؟

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتونستم برم🫠درحال حسرت خوردنم

عزیزم باور کن همه عالی ندادن من خودم یعنی میگم زیستو میترسبدم عالی تر دادم الان نمیتونم بگم ٧٠ و ٨٠درصد نه اما منی که میگفتم ٢٠درصد هم نمیتونم امید وار شدم گرنه فیزیکو حساب روش باز گرده بودم انقدر سخت بود نگم باور کن تیر حتما راحتره چون میگفتن اردیبهشت سخته

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

عزیزم باور کن همه عالی ندادن من خودم یعنی میگم زیستو میترسبدم عالی تر دادم الان نمیتونم بگم ٧٠ و ٨٠د ...

خیلی حالم بد بود ببین یعنی دیشب ۲ تا باکلوفن خوردم واسه بدن دردم انکار ن انگار...تا خود صب از بدن درد خوابم نبرد

حتی الانم تو خونه هیچکس درکم نمیکنه

مامانم دائم میگه خجالت نمیکشی الان به دوستات بگی من نرفتم😭

دلم میخاد خودمو بکشم راحت شم

❤️