2777
2789

یک آرایش پاکن خوب مخصوص چشم می خواستم 

من برای پاک کردن آرایش از میسلار واتر نوتروژینا استفاده می کنم خیلی خوبه راضی هستم ولی یک مشکلی که داره وقتی می خوام ریمل پاک کنم آرایش چشم پاک کنم چشمم می سوزه 

می شه لطفا یک آرایش پاک کن خوب مخصوص چشم معرفی کنید که چشم رو نسوزونه و خوب هم پاک کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکار کنی میسوزه بلاخره یه چیز شیمیاییه 

پد رو به میسلار آغشته کن چشمتو بلند بزار رو مژه هات چشماتو باز کن جوری که مژه هات کشیده بشه اینطوری کمتر میسوزه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به چشمان خدا خیره شدم معجزه کرد💚🌱

میسلار واتر بایودرما و گارنیر عالی هستن .

اگه قیمت مناسب میخوای میسلارواتر ژیناژن خیلی بهتر از بقیه برنداست .باعث سوزش هم نمیشن .

من خودم به جای میسلارواتر از پاک کننده های کرمی ارایش مثل بیوتی اف جوسان استفاده میکنم یا از روغن های پاک کننده مثل آنوا .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هرکار کنی میسوزه بلاخره یه چیز شیمیاییه پد رو به میسلار آغشته کن چشمتو بلند بزار رو مژه هات چشماتو ب ...

گفتم شاید این هایی که مخصوص چشم هست فرق بکنه نسوزونه آخه قبلا یک مدل دستمال مرطوب آرایشی استفاده می کردم خیلی خوب بود اصلا هم نمی سوزوند هرجا رفتم از اون پیدا نکردم گفتم حالا یک چیزی باشه مخصوص چشم شاید نسوخت 

ممنون عزیزم کدومش بهتره؟

همه اونایی که معرفی کردم کیفیتشون بالاست 

فقط از لحاظ قیمت متفاوت هستن .

میسلارواتر کاربردی تره .اگه قیمت مناسب میخواین همون ژیناژن عالیه ولی اگه بیشتر بخواین هزینه کنید بایودرما هم مثل ژیناژن عالیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

میسلار واتر بایودرما کدوم رنگش خوبه؟

همشون عالی هستن

اگه پوستت خیلی حساسه و زود با شستشو اذیت میشه صورتیش رو بگیر .

مدل آبیش برای پوست خشکه مدل سبزش هم پوست چربه .

ولی در کل چون پوستت دهیدراته هست حتما به مرور حساس میشه همون صورتی بهتره .