یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دلم شکسته امشب،از دست شوهرم چون عصبانی شد به بابام یه حرفی زد.یعنی از بابام عصبانی بود مقصرم من بودم چون زیاد دفاع کردم اونم...الان دلم داره از هم میپاشه انگار
منم ناراحتم خستم غمگینم هرچی ک بگین هستم.چون با شوهرم رفتیم ی سفرخارج از کشور و اونجا برق تو چشم شوهرم دیدم از دیدن ی زن دیگه.اونجا دیدم ک شوهرم ب همه زنا نگا میکنه الا من
من از وقتی باردار شدم خیلی خیلی بی اراده شدم به نمازم .خدامنو ببخشه بخدا همیشه یادمه اما تنبلی ام میشه بخونم نمیدونم چرا .یه زمانی میگفتم حامله باشم باید نمازم همیشه بخونم چون به خودم و بچه ی توی شکمم حس خوبی میده .بخدا حالمم خوب هست اونقد کسالت و بی حالی و تهوع شدید بارداری هم ندارم اما نمیدونم چرا اینقد ارادم کم شده چند روز خونه بودم فکرکنم فقط یکبار نماز صبح خوندم .نمیدونم چطور شیطان و وسوسه هاشو از خودم دور کنم و از همه مهتر اگه خودم همت کنم واراده خوب شیطان هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه تقصیر خودمه 😢خیلی عذاب وجدان دارم خیلی زیاد لطفا اگه میتونید کمکم کنید ارادمو چطور قوی کنم
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊