2777
2789

وقتی که رفتی دکتر اون خودش میدونه چی بنویسه نگران نباش😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی نمیشه ک باید اول سنو برات بنویسه بفهمه وضعیتت چطوره

من از اول بلوغ تنبلی دارم خیلی دیر به دیر پریود میشم قبلا دکتر زنان و غدد رفتم فایده نداره هم سونو دادم هم آزمایش ولی با دارو فقط منظم پریود میشم الانم نزدیک ۵ ماهه پریود نشدم خیلی داغونم🥲

تامین اجتماعی میخوام برم همین دارو رو میدن . تزدیک ۵ ماهه پریود نشدم

خب اگر شرایطشو داری برو جای دیگه دکتر منم تنبلی داشتم سه ماه پیش سنوگرافی دادم آمپول با چنتا دارو سه ماه استفاده کردم پریودیم درس شد بعد سه ماه رفتم دارومو عوض کرد 

من از اول بلوغ تنبلی دارم خیلی دیر به دیر پریود میشم قبلا دکتر زنان و غدد رفتم فایده نداره هم سونو د ...

میفهمم ی دکتر خیلی خوب برو پیگیرش شو قطعا درس میشی نگران نباش الان دکتر خوب نری بعدا پشیمون میشی 

خب اگر شرایطشو داری برو جای دیگه دکتر منم تنبلی داشتم سه ماه پیش سنوگرافی دادم آمپول با چنتا دارو سه ...

رفتم قبلا فایده نداره خیلی بدبختم من هیچ جوره درست نمیشم😔۲۰ سالمه همش توهم یائسگی زودرس میزنم افسردگی گرفتم 

تامین اجتماعی میخوام برم همین دارو رو میدن . تزدیک ۵ ماهه پریود نشدم

خانم شما اول باید پزشک متخصص بری سونو بنویسه ازمایش مینویسه وضعیتتو باید براش توضیح بدی از کی تا کی چی‌خوردی چیکارکردی . چه ربطی به تامین اجتماعی داره . برو مطب خصوصی این پریود الکی نیست سرسری نگیرش. ۵ ماهه داری چیکارمیکنی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خانم شما اول باید پزشک متخصص بری سونو بنویسه ازمایش مینویسه وضعیتتو باید براش توضیح بدی از کی تا کی ...

هم دکتر غدد رفتم هم متخصص زنان قبلا .هم آزمایش دادم هم سونو ولی شرایطم خوب نشد که نشد این ۵ ماه هم شروع کردم ورزش کردن و یه کم تغذیمو تغییر دادم که شاید بهتر بشم  طبیعی پریود بشم ولی نشدم الان دیگه واقعا استرس دارم