2777
2789
عنوان

تو این گرما و تابستون برای تعریق و خوشبو شدن چی استفاده میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 106 پست

عزیزم بوی بد بدن یعنی چی ؟

خجالت نمیکشی چنین چیزی به خودت میگی ؟

لباس نخی بپوش مواد اصلا نباشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مام 

بادی اسپلش 

لوسیون بدن 

دوش روزانه 

خوردن مایعات بیشتر 

مصرف میوه و سبزیجات بیشتر 

ادویه و سیر و پیاز رو کمتر کنی متعادل مصرف کنی تندی عرقت کمتر میشه

و .مشکلات هورمونی و داخل بدن رو برطرف کنی 

خب؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام امبرلازینک هم خوبه

امبرلا گرونه چند میخری و چه رنگی؟

زینک بد نیس برای بدن؟ 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

هر روز دوش بگیر حتی شده سرتم نشور فقط بدنت رو بشور ولیف بزن

شامپو بدن های فرش استفاده کن مال خودم دیترونه 

مام هم امبرلا خیلی خوبه‌ 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

مام بادی اسپلش لوسیون بدن دوش روزانه خوردن مایعات بیشتر مصرف میوه و سبزیجات بیشتر ادویه و سیر و پیاز ...

مام و بادی اسپلش و لوسین چی میزنی

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

عزیزم بوی بد بدن یعنی چی ؟خجالت نمیکشی چنین چیزی به خودت میگی ؟لباس نخی بپوش مواد اصلا نباشه

پس چی بگم وا😐

سفیدآب پنبه یا زاج

سفید آب پنبه چیه؟ 

زاج گرفتم بلد نیستم بزنم چجوری میزنی

اول حمام 

دوم حمام 

سوم حمام 

بعد مام داو 

بادی اسپلش های ویکتوریا 

و عطر 

ولی اصلیش همون حمامه آدم باید روی بدن تمیز از اینا استفاده کنه ک بمونن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بعد هر بیرون رفتن لباس میشورین؟

اره مانتو رو باید بشوری ..‌ همه اینایی ک بو گربه مرده میدن بخاطر نشستن لباسشونه چون اکثرا حمامو میرن مام هم میزنن ولی بازم بوی جسد میدن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
هر روز دوش بگیر حتی شده سرتم نشور فقط بدنت رو بشور ولیف بزنشامپو بدن های فرش استفاده کن مال خودم دیت ...

امبرلا چه رنگی 

بعد هر بیرون رفتن لباس میشورین؟

بلههههههههه مگه میشه آدم نشوره

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>