2777
2789
عنوان

پیش فعالی کودک

59 بازدید | 15 پست

سلام

پسرم خیلی وروجکه یجا بند نمیشه 

ی اسباب بازی سرگرمش نمیکنه به همه چی و همه جا سرک میکشه و همه چیو میکنه تو دهنش 

ب زور میخوابونمش 

شبا هرچقدرم‌فضا رو آروم کنم بازم تا ۱۲ بیداره 

برادر زادم قبلا راجبش تاپیک زدم تازه ۱۶ سالشه ۶ماهه فهمیدیم پیش فعالی داره 

چ جوری بفهمم پسر منم اینجوریه یا نه ؟؟

آخه چند نفر ک اومدن خونم بهم گفتن اینو

سرچ کن اینترنت کامل توضیح داده بیش فعالی رو 

راحت تر میتونی بسنجی 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمش بیش فعالی هست نه پیش فعالیفقط روانشناس یا روانپزشک کودک با ی سری تست و آزمون متوجه میشن

ادکتر تستهارو از والدین بیشتر میپرسه یعنی والدین جواب میدن و حرفهای والدین تو تشخیص خیلی موثره وگرنه 

شاید بچه ای در ۱۰دقیقه یا یک ربع ویزیت دکتر مشخص نشه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

ادکتر تستهارو از والدین بیشتر میپرسه یعنی والدین جواب میدن و حرفهای والدین تو تشخیص خیلی موثره وگرنه ...

جدای از این اگر مرکز خوبی باشه بچه رو در معرض ی سری عوامل قرار میده تا ببینه واکنش بچه چیه 

اسمش بیش فعالی هست نه پیش فعالیفقط روانشناس یا روانپزشک کودک با ی سری تست و آزمون متوجه میشن

دقیقا همینه 

پسر من فقط هیجان زده است و بیش فعال هست البته رگه هایی داره سه سال بردمش روانشناس های مختلف میگفتن نه بردم روانپزشک تایید کرد که داره هشت ماهه دارو میخوره اینقدر شرایطتش خوب شده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ادکتر تستهارو از والدین بیشتر میپرسه یعنی والدین جواب میدن و حرفهای والدین تو تشخیص خیلی موثره وگرنه ...

نوار مغز و نقشه مغزی میگیرن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدا رو شکر حتما ادامه بدید امید خدا شرایط ش استیبل میشه

حتما حتما 

تشخیص بیش فعالی فقط روانپزشک 

روانشناس ها میخوان با بازی درمانی و رفتار درماني و کاردرمانی درست کنن که نمیشه واقعیتش

نه ی سری تست نوروفیدبک و اینا هم هست که از خود بچه میگیرن

نوروفیدبک کلا  به درد نمیخوره و از لحاظ علمی کاملا رد شده

نوار مغز و نقشه مغزی میگیرن

من خودم انقدر کتاب خوندم و مطالعه کردم فهمیدم مشکل پسر من اوتیسمه بعدش پیش ۷تا فوق تخصص هم بردم تشخیص گرفت

خفیف بود، با کاردرمانی و دارو درمانی خیلی از مشکلاتش رفع سد الان خیلی حیلی بهتره.

از پسر من نه نوار مغزی نه نقشه مغزی گرفتن

ولی متخصصا گفتن انقدر خودتون مطالعه داشتین و اطلاعاتتون زیاده اصلا نیازی به توضیح ما ندارین

طوری بود من ۲تا صفحه ورقه امتحانی از کیت رفتارهای پسرم و خیلی چیزارو نوشته بودم که چه کارهایی میکنه که نشانه اوتیسمه و چه کارهایی میکنه که مشکوک به اوتیسمه و چه کارهایی که تو رفتارها پسر من نبوده و نداشته

طوری که خود دکتر گفت این کاغذ رو بزار اینجا لازم میشه 😂

من خودم انقدر کتاب خوندم و مطالعه کردم فهمیدم مشکل پسر من اوتیسمه بعدش پیش ۷تا فوق تخصص هم بردم تشخی ...

مادرهای آگاهی مثل شما رو خیلی دوست دارم خیلی🥰❤️🌱

مادرهای آگاهی مثل شما رو خیلی دوست دارم خیلی🥰❤️🌱

نظر لطفته گلم ممنون 🥰😍

منم از این ور بوم افتادم دیگه کلا از خودم گذشتم 

نظر لطفته گلم ممنون 🥰😍منم از این ور بوم افتادم دیگه کلا از خودم گذشتم

اشکال نداره وجدان و مسئولیت‌ تون ستودنی هست ❤️