2777
2789
عنوان

چطوری با این قضیه کنار بیام

56 بازدید | 6 پست

من امسال رشته داروسازی یه دانشگاه خوب(مثلا شهید بهشتی) قبول شدم. ولی همش احساس میکنم بقیه پزشکی رو بالاتر میدونن و انگار که پزشکی قبول نشدیم اومدیم دارو😐 انگار دارو زابل قبول شدیم😑

با این که خودم از پزشکیا جلوتر زدمش(و همینطور همه همکلاسیام) ولی اصلا فکرم دیگه اروم نیست حتی به فکر انصراف افتادم خیلی اذیتم نمیتونم درس بخونم.

(بخاطر این نرفتم پزشکی چون میگفتن تخصصای لوکس مال سهمیه‌ای هاست و پزشکای عمومی که زیبایی کار میکنن هم دوست نداشتم. یکی هم به خاطر رفتار تحقیرآمیز بیمارستان با دانشجوها. دیگه نمیدونم راسته یا نه.)

ول کن بابا به زندگیت برس فقط پاره ایی با بیوشیمی😂

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا میدونم😫😂

خانم دکتر ادامه بده باور کن پزشکی اش دهن سوزی نیسا 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

اتفاقا منم میخوام دارو بخونم 

هرچی که دوس داری بخون

اتفاقا همه میدونن دارو باید رتبت پایینترم باشه حتی چون ظرفیتش کمتره

دهن مردم همیشه بازه

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊