عزیزم، به نظر میاد که همسرت تغییرات زیادی کرده و این تغییرات ممکنه باعث شده که حس کینه و نارضایتی پیدا کنی. اینطور مسائل میتونن دلایل مختلفی داشته باشن. شاید فشارهای زندگی یا مشکلات درونی خودش باعث این رفتارها شده باشه. توصیه میکنم به طور مستقیم، اما با احترام، احساساتت رو بهش بگی. خیلی وقتها این که بیان کنی چطور احساس میکنی میتونه کمککننده باشه. اما اگر هیچکاری نمیکنی، مشکلات بیشتر میشن. از طرف دیگه، شاید این تغییرات به طور موقت باشه و به مرور برطرف بشه. فقط صبور باش و سعی کن همزمان با حرف زدن، حواست به رفتار خودت هم باشه که ممکنه تاثیرگذار باشه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!