2777
2789
عنوان

بعداز این همه آمپول فقط 3تا تخمک داشتم ولی الان به لطف خدا خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شالله نینی هاتو بغل میگیری به زودی

ممنونم عزیزم انشاءالله

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
نه خودمون. اولین باره دارو خوردم قراره فردا  پس فردا امپول بزنم تا بیشتر رشد کنه و ازادشه

تا موقعی که hcg بزنی حسابی رشد می کنه مطمئنم ۲۰ به بالا میشه،شانستون بالاست به امید خدا

دکتر واستون تجویز کرده یا خودتون؟و اینکه مسئله ای بوده البته اگه ناراحت نمیشین بگین

تا موقعی که hcg بزنی حسابی رشد می کنه مطمئنم ۲۰ به بالا میشه،شانستون بالاست به امید خدا دکتر واستون ...

چرا ناراحت بشم عزیزم.من تنبلی تخمدان دارم دکتر فقط برام دوفاستون نوشت ولی من دوستم ماما هست و با یه دکتر خوب کار میکنه. اون بهم گفت لتروزول بخورم و دوتا امپول اچ ام جی بزنم ۱۲ و ۱۳ سیکل و عصر ۱۴ اچ سی جی بزنم 

چرا ناراحت بشم عزیزم.من تنبلی تخمدان دارم دکتر فقط برام دوفاستون نوشت ولی من دوستم ماما هست و با یه ...

قطعا شانستون رو بالا برده جهت بارداری،واست دعا می کنم گلم و امیدوارم همین ماه نتیجه بگیری و این بشه قشنگترین عیدی شما به همسرتون.... 😗😗😗

میشه بگی چه مشکلی داشتی که طبیعی باردار نشدی؟

راستش من پلی کیستیک بودم و تخمکام رشد نمیکرد حتی با آمپولا تحریک تخمدان مثل گنال اف .چون شهریور سیکل کوتاه مدت میکرو برام انجام دادن با کلی آمپول گنال اف  که فقط 2تا جنین اونم به قطر 15 و 16برام تشکیل شد ولی اینبار سیکل 45روزه روبرام انجام دادن که 3تا تخمک به قطر 20داشتم که خداروشکر 3تاش جنین شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
دقیقا .خداروشکر حال بچه تون خوبه انشاءالله همیشه سالم وسلامت باشه.من دیشب ذکر حسبی الله و نعم الوکیل ...

ممنون فدات عزیزم

🙏خواهشا برا باردار شدنم یه صلوات بفرستید شاید دلی پاک بود و براورده شد 🙁
قطعا شانستون رو بالا برده جهت بارداری،واست دعا می کنم گلم و امیدوارم همین ماه نتیجه بگیری و این بشه ...

امروز که رفتم سونو یه خانم باردار داشت سونو میشد داشتم به تصویر جنین نگاه میکردم بی اختیار گریم گرفت 

امروز که رفتم سونو یه خانم باردار داشت سونو میشد داشتم به تصویر جنین نگاه میکردم بی اختیار گریم گرفت ...

ای جانم.... به همین زودی دلت شاد میشه قربونت...

پس من و همسرم چی... ایشون مورفولوژی ۱۶ درصده... بارداری طبیعی برای ما هم اتفاق نمی افته تازه سنمون هم داره بالا میره.... قلبتو آروم کن و توکل به خدا، مثبت باش تا مثبت هم جذب کنی فولیکولات عالین نتیجه می گیری 😗😗😗

عزیزم یکی از دوستای من یه جنین بیشتر نداشت همه گفتن صبر کن ولی مطمئن بود همین یه دونه می گیره خدارو ...

بله آدم باید فقط بگه خدایا من بهت اعتماد کامل دارم اونوقته که معجزه میشه و غیر ممکنا اتفاق میوفته.دوستتون به خدا اعتمادو توکل کردن.خداوند نی نی شونو سالم و سلامت حفظ کنه.بابت انرژی مثبتت ممنونم دوستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم.... به همین زودی دلت شاد میشه قربونت... پس من و همسرم چی... ایشون مورفولوژی ۱۶ درصده... بار ...

شوهر منم مورفولوژی ۲۵ بود الان شده ۷۵. سن ماهم داره بالا میره ایشالا هر دوتامون عید شاد باشیم