2777
2789
عنوان

بعداز این همه آمپول فقط 3تا تخمک داشتم ولی الان به لطف خدا خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 41 پست

ای جانم... چقدر قشنگ نوشتی... انشالله بچه های خوشگل و سالم و صالح داشته باشی و خیر بچه هات را ببینی...

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!
شوهر منم مورفولوژی ۲۵ بود الان شده ۷۵. سن ماهم داره بالا میره ایشالا هر دوتامون عید شاد باشیم 

ایشون داره دارو مصرف میکنه اواسط اسفند باید دوباره آزمایش بده ببینیم چقدر تاثیر داشته اگه خوب باشه ما هم اسفند اقدام می کنیم... همسرتون چی استفاده کرده که اینقدر عالی شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه سوال امروز ۱۱ سیکلم بود دوتا تخمک ۱۴ و ۱۶ داشتم خوب بوده یانه

اگه بدون مصرف دارو  اینجوری بوده که خوبه ولی اگه توی سیکل ای وی اف یا میکرو هستین تا روز عمل پانکچر سایزشون بیشترم میشه و خوبه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
منم پلی کستیک م. سه شنبه میرم دکتر دارو بده باردار بشم. ناراحتم

هزینه ش 7تا 8تومن میشه.چرا ناراحت باشی ؟با انرژی مثبت و فکرای خوب برو مگه با ناراحتی و نگرانی اوضاع تغیر میکنه تازه شرایط بد روحی اوضاع رو بدتر میکنه .پس با توکل و امید والبته خوشحالی برو برای حل این مشکل 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
ای جانم... چقدر قشنگ نوشتی... انشالله بچه های خوشگل و سالم و صالح داشته باشی و خیر بچه هات را ببینی. ...

قربونت برم دوستم.انشاءالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشون داره دارو مصرف میکنه اواسط اسفند باید دوباره آزمایش بده ببینیم چقدر تاثیر داشته اگه خوب باشه م ...

شوهرم واریکوسل داشت ۴ ماه پیش عمل کرد الان دیگه ازمایشش خوب شده 

خدارو شکر... امید به خدا امسال زندگیتون با مثبت شدن تستتون به معنای واقعی حوّل حالنا الی احسن الحال ...

واااااای ممنونم چقدر قشنگ گفتین. برای شما هم بهترین هارو آرزو دارم 

نه با دارو بوده لتروزول خوردم

شرایطتتون خوبه با آمپولایی که قراره بزنین و تا روز14سیکلتون  قطرش بیشترم میشه آخه میگن تخمک هرروز 2میلی بزرگترمیشه.تازه با تخمک سایز 16هم  بارداری اتفاق میوفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همش میگم نکنه امپولا زیاد باشن و خطرناک باشه. 

عزیزم این آمپولا رو هرروز کلی خانم دارن میزنن مطمئن باش براتون مفید بوده که دکتر تجویز کرده.پس نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40